NOTÍCIES


Desembre


Diumenge, 13 de gener de 2019

 
Lloc de trobada: Pavelló de la Draga

Hora: 8:30h

Recorregut de btt: 38 km Línia i fuet

Regularitat: 100 punts

 

 

- El Club no es fa responsable de possibles danys i perjudicis. Tothom hi participa sota la seva responsabilitat. És imprescindible que tingueu llicència federativa, TargetaBICI o Carnet Ciclista 

 
 

 


Dinar de cloenda de la temporada 2018


Sortida conjunta de muntanya i de carretera

Diumenge, 23 de desembre de 2018

  

Sortida conjunta de BTT i Carretera amb esmorzar de forquilla


Lloc de trobada: Pavelló de la Draga

Hora: 8:00h

Recorregut de btt: 42 km - per la zona de Canet d'Adri - 1700 m desnivell

Regularitat: 170 punts

Recorregut de carretera: per la zona de Canet d'Adri. Aproximadament farem 70 km

Nota: farem un esmorzar de forquilla conjunt i ens trobarem al restaurant. Anirem al Celler de l'Adroher. Al matí mirarem quants som i encarregarem. El preu no el sabem. Depèn del que mengem.

 

- El Club no es fa responsable de possibles danys i perjudicis. Tothom hi participa sota la seva responsabilitat. És imprescindible que tingueu llicència federativa, TargetaBICI o Carnet Ciclista -Dinar de cloenda

Diumenge, 16 de desembre de 2018

 

Lloc: Restaurant la Carpa, al costat de l’estany, al Passeig Darder s.n.

Hora: 14h

Preu: 20 €. 

Menú infantil: 12€

Venda de tiquets: Fruiteria El Petit Mercat. Es vendran tiquets fins al divendres 14 de desembre.

Animeu-vos i veniu a la festa del Club Ciclista Banyoles!

 

Col·laboradors: recordeu que els companys que ens han ajudat en alguna de les proves que organitzem estan convidats. Nosaltres mirarem de posar-nos en contacte amb tothom però si algú no se l’avisa, que no dubti de fer-nos-ho saber.

 

Aquest any farem alguna activitat per tal de col•laborar amb la Marató de TV3 com a club. Aquest any especialment, ja que aquest any tractarà el cáncer, malaltia per culpa de la qual varen morir dos socis nostres recentment.


Ofertes a Can Xumeia!


Assemblea general de socis i sòcies


Tramitació de llicències


Loteria de la Grossa de Cap d'Any

Ja tenim disponible els números de la Grossa de Cap d’Any del Club Ciclista Banyoles. Aquest any els números de la sort són els 00.994 i 76.967. Ho podeu comprar a la Fruiteria El Petit Mercat o a Can Xumeia, a qualsevol membre de la Junta o bé enviant un correu a info@ccbanyoles.com. També els podeu adquirir el dia 16 de desembre al Dinar de Cloenda.

 

Afanyeu-vos i no us quedeu sense números!!!

 


Novembre


2a sortida de btt: Sant Patllari

Diumenge, 2 de desembre de 2018

 

Lloc de trobada: Pavelló de la Draga

Hora: 8:30h

Recorregut: Sant Patllari 26 km

Trofeu de la regularitat: 80 punts

 

- El Club no es fa responsable de possibles danys i perjudicis. Tothom hi participa sota la seva responsabilitat. És imprescindible que tingueu llicència federativa o TargetaBICI -


Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

El Club Ciclista Banyoles s'adhereix a aquesta iniciativa de l'Institut Català de les Dones. El dia escollit és el 25 de novembre:

 

La campanya de difusió del Manifest vol arribar al màxim d’entitats esportives de tot Catalunya perquè facin la lectura pública en activitats esportives d’àmbit escolar, federat o universitari, de competició o de lleure, durant la setmana del 12 al 30 de novembre d'enguany. La lectura haurà de fer-se abans d’iniciar la classe, l’activitat, la competició o l'entrenament.  

Podeu difondre la vostra adhesió del Manifest del món de l'esport contra la violència envers les dones amb la publicació de fotos i vídeos a les xarxes socials, i utilitzar les imatges de la campanya (que es poden personalitzar). També podeu difondre els vostres missatges d'adhesió amb les etiquetes #LliuresiSensePor, #esportcat i #25N i completar l’acció amb el repartiment de petits llaços liles a esportistes participants i persones assistents.

 

Descarrega't el manifest:


Botifarrada i 1a sortida de btt

Diumenge, 11 de novembre de 2018

 

Encetem la temporada de la bicicleta de muntanya amb una suau sortida i amb una botifarrada per a tots els socis i sòcies.

 

1a sortida de BTT


Lloc de trobada: Pavelló de la Draga

Hora: 8:00h

Recorregut: farem una suau sortida d'unes 2 hores per agafar gana per la botifarrada. 

Trofeu de la regularitat: 70 punts

 

Botifarrada

 

Lloc de trobada: Can Salvi a la Perpinyana, Camós. És un local darrera l'antic magatzem de les endívies, a prop de la vil·la romana de Vilauba

Hora: 10h aproximadament

Nota: tots els socis hi esteu convidats. Ens trobarem tant els que faran la sortida amb btt com els que puguin venir més tard.


Octubre


La Copa Catalana Internacional ja té data

Categoria UCI: Hors Class

Data: 23 i 24 de Febrer

Ubicació: Parc de la Draga (Banyoles)

Circuit: 7 Km amb un recorregut variat i amb constants desnivells

Organitza: Club Ciclista Banyoles

Situació: Banyoles, capital del Pla de l'Estany, Girona. Població amb un marcat accent esportiu i amb uns 17.000 habitants, situada a 100km de Barcelona i a 49km de La Jonquera. La zona disposa d'un gran número de serveis entre els que destaquen el Centre BTT/FCC Pla de l'Estany-Banyoles que ens ofereix circuits per a tots els nivells i amb més de 250 km senyalitzats.

El Club Ciclista Banyoles ha dissenyat un circuit similar al de passades edicions: amb sortida del Parc de la Draga i que transcorre pel Puig de Sant Martirià. Els ciclistes hauran de fer front a un recorregut d'uns 7 km amb constants canvis de ritme i curts però importants desnivells per la zona del cementiri i el Mirador de l’Estany de Banyoles. I és que aquest circuit està dissenyat de manera que els espectadors puguin gaudir en tot moment de la prova, ja que hi ha indrets on pots arribar a veure els corredors unes tres vegades per volta.

Font: Ocisport


Properes activitats

Estem preparant les activitats de final d'any i les de la temporada 2019. Ben aviat les posarem a la web.

De moment us deixem les dates següents:

- Botifarrada i 1a sortida de btt: 11 de novembre de 2018

- Tramitació de llicències: 15 de desembre de 2018

- Assemblea de socis/sòcies: 15 de desembre de 2018

- Dinar de cloenda: 16 de desembre de 2018

 

El mes de novembre farem la botifarrada i la primera sortida de btt.


Marató de TV3

Aquest any la Marató de TV3 destinarà tots els diners recollits a la investigació sobre el càncer.

 

El Club Ciclista Banyoles destinarà els diners recollits al dinar de cloenda a la fundació de la Televisió Pública de Catalunya.

 

Us hi esperem!