El Club

Som un club amb més de 350 socis i amb una llarga història. L'entitat es va fundar a l'any 1957, fa més de 50 anys i, des dels inicis fins els nostres dies el Club Ciclista Banyoles no ha parat de fer ciclisme i ha organitzat esdeveniments esportius de gran nivell.

 

La nostra activitat, amb l'esforç de la junta i dels socis, gràcies al suport i a la col·laboració de les institucions i dels diferents patrocinadors, s'estén a diferents àmbits:

 

•  Ciclisme de lleure: Cicloturisme i BTT.

•  Competició.

•  Organització d'esdeveniments esportius.

Ciclisme de lleure: Cicloturisme i BTT

Des de fa uns quants anys, el nostre club organitza un calendari de marxes per carretera que comença al març i acaba a l'agost. Aquestes sortides es fan en dissabte o en diumenge i són de quilometratge i de desnivell progressius culminant amb la última que va de Banyoles a Andorra. En totes aquestes marxes es compta amb l'acompanyament d'un vehicle del club per assistència i avituallament. També es destacable la prova contrarellotge individual Volta a l'Estany amb lliurament a tots els socis participants d'un trofeu commemoratiu amb el temps assolit.

 

Més recentment, també s'organitza un calendari d'excursions per muntanya amb BTT que comença al setembre i acaba al març. Aquestes excursions es fan normalment els diumenges i són de dificultat tècnica i quilometratge progressius. Es culmina el calendari amb la Pujada a Sant Patllari contra rellotge individual amb botifarrada inclosa i amb lliurament a tots els socis participants d'un trofeu commemoratiu amb el temps assolit.

 

Per premiar la participació, als socis que vagin a cada sortida se'ls atorga una puntuació pel sol fet de participar i al final de temporada s'elabora una classificació de regularitat en cadascuna de les dues modalitats i es lliura un trofeu commemoratiu als primers classificats.

 

En ciclisme de lleure el que es pretén és facilitar als socis la pràctica del ciclisme de carretera i de muntanya amb la finalitat d'estar en bona forma i gaudir de l'esport en un bon ambient, amb companys i amb ganes de passar-ho bé.

 

Des d'aquí convidem a totes les persones que els agradi practicar el ciclisme que es facin socis i participin de les nostres activitats.

Competició

Com a club esportiu que som, també donem importància a la competició. En aquest sentit, la trajectòria del club és llarga i en la seva història hi ha hagut èxits importants.

 

Al llarg de la seva història, el Club Ciclista Banyoles ha arribat a comptar amb diversos equips que han representat el ciclisme gironí arreu de Catalunya i arreu de l'Estat. Fa uns anys en ciclisme de carretera amb un equip amateur i amb equips en altres categories; i més recentment amb un equip de BTT que a l'any 2005 ha sigut considerat de forma unànime com l'equip revelació del BTT català i espanyol.

 

Actualment, el club compta amb un equip de competició de BTT en totes les categories i amb un equip de carretera en les categories master i veterans.

Organització d'esdeveniment esportius

Amb l'objectiu de donar a conèixer, difondre i promoure el ciclisme en la demarcació de Banyoles i del Pla de l'Estany, des dels seus inicis el Club Ciclista Banyoles s'ha significat com organitzador de proves i curses de diversos nivells.

 

Actualment, cada any, organitzem una cursa social de carretera, la prova inaugural de la Copa Catalana BTT Internacional  i una marxa cicloturista de carretera anomenada les Goges.

Superexcursió 2019

Inscripcions obertes

- Clica aquí -

Properes activitats

31/05

01-02/06/19

Sea Otter

Festival de la bici

 

02/06/19

3a Trobada de veterans

C.C.Banyoles

 

08/06/19

5a sortida de carretera

Coll d’Ares

 

 

16/06/18

6a sortida de carretera

Els 4 cims

 

Superexcursió:

05/07/19

7a sortida de carretera

Anada

06/07/19 

Etapa llarga

La Mussara-Reus

Tornada

  

27/07/19

8a sortida de carretera

Pujada a Rocacorba

 

03/08/19

9a sortida de carretera

Anada a Andorra

Classificació sortides de carretera 2019:

Classificació Sortides maig 2019.xlsx
Tabla de Microsoft Excel 30.4 KB

Calendari

Calendari 2018-2019.docx
Documento Microsoft Word 16.2 KB

Descomptes pels socis i sòcies

La roba del club

La trobareu a:

 

Can Xumeia

Av. Països Catalans, 93-95 Banyoles

Telf. 972 57 02 61

- Més info -

Llicències

Recolliu-les a can Xumeia

També al facebook!
També al facebook!

Col·laboradors

Convocatòria d'eleccions 2019

Un ciclista australià

Un ciclista australià.docx
Documento Microsoft Word 13.7 KB

Nova llei de trànsit

Nueva ley de tráfico.docx
Documento Microsoft Word 29.0 KB

Seguretat vial

bicicleta-y-seguridad-vial.pdf
Documento Adobe Acrobat 2.1 MB