NOTÍCIES 2017


DesembreSortida de Nadal

Diumenge, 17 de desembre de 2017

  

Sortida conjunta de BTT i Carretera


Lloc de trobada: Pavelló de la Draga

Hora: 8:30h

Recorregut de btt: 42 km - per la zona de Canet d'Adri - 1700 m desnivell

Regularitat: 170 punts

Recorregut de carretera: per la zona de Canet d'Adri. Aproximadament farem 70 km

Nota: farem un esmorzar de forquilla conjunt i ens trobarem al restaurant. Al matí mirarem quants som i encarregarem. El preu no el sabem. Depèn del que mengem.

 

- El Club no es fa responsable de possibles danys i perjudicis. Tothom hi participa sota la seva responsabilitat. És imprescindible que tingueu llicència federativa, TargetaBICI o Carnet Ciclista -


Tramitació de llicències

Dissabte, 16 de desembre de 2017

 

Com ja va sent costum els darrers anys, aprofitarem la convocatòria a l’Assemblea anual per a sol·licitar la renovació de les llicències federatives de ciclisme per les diferents modalitats i per aquells que encara no en disposen de fer-ne la sol·licitud per primera vegada. Aquest any ho hem tornat a avançar per tal que tothom pugui disposar de la llicència 2018 com més aviat millor. Amb la gestió telemàtica de les sol·licituds s’ha agilitzat molt la tramitació. Només us demanem que per simplificar-ho, tots els que us vulgueu treure la llicència ho feu aquest dia, bé personalment, bé facilitant les dades a un company o bé fent arribar de forma prèvia les vostres dades i el pagament de la llicència a un membre de la Junta.

S’ha de recordar per a tots aquells que participin a les sortides de carretera i BTT, que és molt recomanable disposar de la llicència federativa. Encara que no participeu en marxes ciclistes o proves de carácter competitiu, on sí que cal disposar de la llicència, aquesta us dóna cobertura en cas d’accident i el que és més important, en la responsabilitat civil.

 

Dia: 16 de desembre de 2017.

Hora: de 4h a 5h de la tarda, just abans de l’assemblea general de socis

Lloc: Escola La Draga de Banyoles

Important: Intenteu venir tots aquest dia per tal de facilitar la feina. Porteu la documentació necessària i l’imprès de sol·licitud a punt. El certificat mèdic només és obligatori per llicències de competició. Tot i això, és recomanable per als cicloturistes.

 

Documentació necessària  per tramitar la llicència

A la web de la Federació Catalana de Ciclisme teniu tota la informació necessària i els impresos que necessiteu.

En qualsevol cas, farà falta la següent documentació:

- Sol·licitud de llicència

- Certificat mèdic (només per competició, no per cicloturisme)

- Fotocòpia del DNI (només per noves sol·licituds)

 

- Compromís esportiu (només per Cadet, Junior, Sub.23 i Elit)

 

Nota: hi ha hagut eleccions a la Federació Catalana de Ciclisme i és possible que alguna cosa canviï. Podeu consultar www.ciclisme.cat


Assemblea general de socis i sòcies

Dissabte, 16 de desembre de 2017

 

L’Assemblea anual del Club ha de permetre fer un balanç de l’activitat portada a terme pel Club durant aquest temporada, les previsions que tenim pel proper any i la situació econòmica que tenim. Però allò que és important en una reunió d’aquest tipus és escoltar la veu dels socis i sòcies del Club i fer suggeriments i propostes que poden enriquir el funcionament de l’entitat i el desenvolupament de les nostres activitats. Animeu-vos a participar-hi.  

Dia: dissabte, 16 de desembre de 2017

Hora: 1a convocatòria a les 5h de la tarda - 2a convocatòria a les 5:15h de la tarda

 

Lloc: Escola La Draga de Banyoles


Dinar de final de temporada

El diumenge 3 de desembre va tenir lloc el tradicional dinar de cloenda de la temporada 2017 del Club Ciclista Banyoles.

L'acte va començar amb una presentació del president del club on va recordar els 60 anys de l'entitat. També va tenir unes paraules de record per l'Albert Palmada i l'Àngels Costals que aquest any ens han deixat. El primer va ser el fundador del club i la segona una sòcia del club que va servir d'exemple com a esportista.

També es va llegir un manifest a favor de l'eliminació de la violència envers les dones.

Com ja va sent habitual es van entregar els premis de l'anada a Andorra, la cronoescalada a Rocacorba i el trofeu de la regularitat.

Cal destacar que en aquesta ocasió es va agrair amb un petit detall a Fruiteria Jaume i Dolors, i també a Can Xumeia pel seu suport al nostre club.

La trobada va finalitzar amb una Quina solidària a favor de la Marató de TV3.

Gràcies a tots els que hi vau assistir. Fins l'any vinent i bona temporada 2018. 


Dinar de cloenda

Diumenge, 3 de desembre de 2017

 

Lloc: Restaurant la Carpa, al costat de l’estany, al Passeig Darder s.n.

Hora: 14h

Preu: 20 €. De primer amanida de tardor i entrants variats. De segon a escollir entre mitjana de vedella, espatlla de xai i dorada al forn. Postres i cava (menú per confirmar).

Menú infantil: 12€

Venda de tiquets: Fruiteria El Petit Mercat (antiga Fruiteria Jaume i Dolors). Es vendran tiquets fins al divendres 1 de desembre.

 

Animeu-vos i veniu a la festa del Club Ciclista Banyoles!

 

Col·laboradors: recordeu que els companys que ens han ajudat en alguna de les proves que organitzem estan convidats. Nosaltres mirarem de posar-nos en contacte amb tothom però si algú no se l’avisa, que no dubti de fer-nos-ho saber.

 

Aquest any tornarem a fer una Quina Solidària per tal de col·laborar a la Marató de TV3 com a club.

 


Una mica de fotos de la botifarrada


Novembre


2a sortida de BTT - Sant Patllari

Diumenge, 26 de novembre de 2017

 

 

2a sortida de BTT


Lloc de trobada: Pavelló de la Draga

Hora: 8:30h

Recorregut: Sant Patllari -Puig Clarà - Puig de les Gitanes

Regularitat: 100 punts

 

- El Club no es fa responsable de possibles danys i perjudicis. Tothom hi participa sota la seva responsabilitat. És imprescindible que tingueu llicència federativa, TargetaBICI o Carnet Ciclista -


Dia Mundial eliminació violència envers les dones

El Club Ciclista Banyoles s'adhereix al Dia Mundial per a l’eliminació de la violència envers les dones, el dia 25 de novembre. Hem omplert el formulari i l'hem enviat a Esports de la Generalitat de Catalunya.

També us demanem que feu extensiva la vostre adhesió mitjançant les xarxes socials, utilitzant les etiquetes #JoTambé i #esportcat.

 

Per una Catalunya Lliure de violències sexuals.

 

Us podeu descarregar el manifest:

Descarga
manifest_esport_2017.pdf
Documento Adobe Acrobat 367.0 KB

Secció triatló temporada 2016-2017

Aquesta temporada 2016-17, els integrants de la secció de triatló han aconseguit diferents podis en algunes de les disciplines que engloben el triatló: natació, ciclisme i cursa a peu.

Cal destacar que un any més els colors del Club Ciclista Banyoles s'han pogut veure a proves de nivell internacional passant per l´Ironman d´Àustria, la Marató de Rotterdam o la Menorca Swim Challenge. Aquestes són només algunes mostres de les proves a nivell internacional. Si ens apropem una mica més, podem apuntar proves com el Campionat d'Espanya de Triatló i Aquatló celebrat a la nostra ciutat de Banyoles.

Com cada any, la secció de triatló recolza causes solidàries participant en proves esportives que destinen els seus ingressos en la investigació de diferents malalties.

 

Amb moltes ganes de començar la nova temporada...


Loteria de Cap d'Any

Ja tenim disponible els números de la Grossa de Cap d’Any del Club Ciclista Banyoles. Aquest any els números de la sort són els 32.938, 78.620, 65.421 i 64.802. Ho podeu comprar a la Fruiteria El Petit Mercat, a qualsevol membre de la Junta o bé enviant un correu a info@ccbanyoles.com. També els podeu adquirir el dia 3 de desembre al Dinar de Cloenda.

Afanyeu-vos i no us quedeu sense números!!!

 


1a sortida de BTT/Botifarrada

Diumenge, 12 de novembre de 2017

 

Encetem la temporada de la bicicleta de muntanya amb una suau sortida i amb una botifarrada per a tots els socis i sòcies.

 

1a sortida de BTT


Lloc de trobada: Pavelló de la Draga

Hora: 8:00h

Recorregut: farem una suau sortida cap a Cornellà, Camós i Palol d'unes 2 hores per agafar gana per la botifarrada. 27km i 680m de desnivell.

Trofeu de la regularitat: 70 punts

 

Botifarrada

 

Lloc de trobada: Can Salvi a la Perpinyana, Camós. És un local darrera l'antic magatzem de les endívies, a prop de la vil·la romana de Vilauba

Hora: 10h aproximadament

Nota: tots els socis hi esteu convidats. Ens trobarem tant els que faran la sortida amb btt com els que puguin venir més tard.


Octubre


Gerundona 2017

El Club Ciclista Banyoles va rebre el reconeixement a la II edició de la Gerundona 2017. El nostre club va ser el que va participar amb més fèmines en aquesta prova ciclista. Felicitats, noies!

Descarga
Gerundona.zip
Archivo comprimido formato ZIP 786.0 KB

Properes activitats

Estem preparant el calendari 2017/2018. Ben aviat el posarem a la web i a la revista del Club. De moment tenim pensades les següents activitats. Preneu nota:

 

- 12 de novembre: 1a sortida de btt/Botifarrada

- 3 de desembre: Dinar de cloenda

- 16 de desembre: Assemblea/Tramitació de llicències

 

També us informem que tenim previst portar a terme el trofeu de la regularitat de les sortides de bicicleta de muntanya.


Setembre


S'acaba la temporada de carretera

Aquest diumenge es va tancar la temporada de bicicleta de carretera amb la sortida 100% Pla de l'Estany. Després de 10 sortides (Ca la Nati, Girona, Coll de la Manrella, Els Quatre Cims, Coll d'Ares, Vallter 2000, Superexcursió, Cronoescalada a Rocacorba, Andorra i 100% Pla) hi ha hagut 3 socis que les han fet totes.

 

Aquest any la proposta ha estat força muntanyosa amb 7 sortides on hi havia ports de 1a i de categoria especial.

 

Els guanyadors del trofeu de la regularitat han estat Albert Malagelada, Joan Maestre i Llorenç Llop.

 

Descarrega't les fotos de la 100% Pla de l'Estany:

Descarga
100 % Pla.rar
Archivo comprimido 17.9 MB

10a sortida de carretera: 100% Pla

Diumenge, 17 de setembre de 2017

 

Us proposem una última sortida pel Pla de l'Estany. És un recorregut trencacames íntegrament per la comarca. És pla el Pla de l'Estany? Aquest diumenge ho comprovarem.

 

Recorregut: Banyoles-Lió-Porqueres-Sant Miquel-El Collell-Mieres-Sant Miquel-Banyoles-Camós-Palol-Riudellots-La Banyeta-Camí rural-Cornellà-Pujals-Terradelles-Vilademuls-Parets-Galliners-Ollers-Vilert-Esponellà-Centenys-Fontcoberta-Can Puig-Banyoles (Aprox. 100 km)

Hora de sortida: 8:00 h.

Lloc de sortida: Pavelló de la Draga

Trofeu regularitat: 100 punts

Reagrupaments: 

- Km. 52. Can Ribes (Esmorzar)

- Km. 92. A Vins Bustins de Can Puig per tal de fer la volta a l'estany tots junts.

Nota:  Cal portar esmorzar. 

 

- El Club no es fa responsable de possibles danys i perjudicis. Tothom hi participa sota la seva responsabilitat. És imprescindible que tingueu llicència federativa, TargetaBICI o Carnet Ciclista -

 


Ens ha deixat l'Àngels Costal

 

L'Àngels era un exemple a seguir per tots aquells que ens agrada l'esport i en especial la bicicleta. Experta en llargues distàncies, sempre disposada a sortir a pedalar, tant si ho feia sola, com si ho feia amb companyia; tant si ho feia en bici de carretera com de muntanya.

Sòcia del club Ciclista Banyoles, aquest any ens havia acompanyat en un parell de sortides. A la de ca la Nati ens va donar una lliçó de com fer relleus.

Res feia preveure que algun mal l'estava consumint. Tot ha estat molt ràpid. L'Àngels ja no hi és. 

L'útima prova en què va participar va ser la MTB Challenge de Girona el més de maig. El proper repte que tenia era fer la Transpyr. No hi va ser a temps.

El Club Ciclista Banyoles dóna el seu més sentit i sincer condol a tota la seva família.

 

Descansa en pau, Àngels.

 


AgostFotos de l'anada a Andorra

Descarrega't les fotos de l'Anada a Andorra 2017:

 

Descarga
Andorra17.rar
Archivo comprimido 31.7 MB

9a sortida de carretera: Anada a Andorra

Dissabte, 5 d'agost de 2017

 

Aquest proper dissabte 5 d'agost celebrarem l'Anada a Andorra per a tots els socis i sòcies del Club. La sortida serà a les 6h del Pavelló de la Draga de Banyoles i l'arribada al pavelló esportiu de Sant Julià de Lòria a Andorra.

Recorregut: Banyoles-Besalú-Olot-Coll de Canes-Vallfogona-Ripoll-Campdevànol (Esmorzar)-Ribes de Freser-La Collada de Toses-Puigcerdà (per la Collada)-La Seu d'Urgell-Andorra-Sant Julià de Lòria. Aprox. 190 km

Regularitat: 200 punts

Us recordem que cal portar llum i armilla reflectant pel primer sector i que cal respectar el grup i els cotxes de seguiment per garantir la seguretat. L'esmorzar es farà com sempre a Campdevànol.

 

No cal comunicar la sortida del país. Més informació mireu l'apartat de més avall.

 

- El Club no es fa responsable de possibles danys i perjudicis. Tothom hi participa sota la seva responsabilitat. És imprescindible que tingueu llicència federativa, TargetaBICI o Carnet Ciclista -

 


Sortides a l'estranger

No cal que comuniqueu les Sortides del País.

Si teniu algun incident en bicicleta, cal que feu la Declaració d’Accident com si estiguessiu al vostre lloc d’origen.

 

Passo enllaços per que pugueu estar-ne informats

 

https://www.ciclisme.cat/contingut/llicencies-assegurances

 

 

 

Departament Assegurances

Jorge Monfort Cardenas

Passeig de la Vall d’Hebrón 185 – 201

Tlf: 93 301.24.44    Fax: 93 301.90.92