NOTÍCIES 2016


Desembre


Crònica de la "Muga Bike"

Hola companys

 

Sóc en Quico Sabaté, un dels últims maquis que va oferir resistència al règim franquista. El dimecres 28 de desembre em vaig trobar un grup de ciclistes que pedalaven per la meva zona, als voltants del riu la Muga. Eren del Club Ciclista Banyoles. La veritat és que feia molta fred però no semblava pas que en tinguessin gaire. Em van explicar que havien sortit de Serinyà a les 8 del matí i que a aquella hora sí que en feia de fred. També em van comentar que tenien previst arribar a les 6 de la tarda, ja de fosc. Déu n'hi do! Això és quasi tan dur com les rutes que feia jo per aquí a la frontera.

Primer els vaig trobar esmorzant al coll de Monteia i després es veu que n'hi havia dos que anaven molt "cuits" i es van parar a agafar forces a l'Hostal la Muga. Després de pujar i pujar i pujar, es van aturar al Coll de Principi a dinar. Sort en van tenir de poder comptar amb l'ajuda de dos companys seus que els havien seguit amb cotxe i que portaven la teca. Els del cotxe es veu que va haver-hi un moment que es van equivocar de camí però gràcies a uns caçadors van trobar la ruta correcta. El conductor es diu Lucre i l'acompanyant Albert, i se'ls veia molt trempats. Després de dinar i amb la panxa plena van tirar cap a Sadernes (uns 16 km de baixada).

Suposo que devien arribar bé a Serinyà i que van poder gaudir d'una bona cervesa.

Espero tornar-los a trobar l'any vinent, tot i que n'hi havia algun que volia llençar la bicicleta. Home, és que 100km amb btt ha de ser molt dur!

 


Sortida amb BTT: La Muga Bike

Dimecres, 28 de desembre de 2016

 

Es tracta d'una sortida de tot el dia d'aproximadament 100 km amb bicicleta de muntanya. 

Hora de sortida: 8:00h

Hora d'arribada:  aproximadament a les 6 de la tarda.

Lloc de sortida: parada de la Teisa de Serinyà (a l'entrada del poble).

Recorregut: Serinyà - Monteia - Sant Joan de Bossols - Hostal de la Muga - Coll de Principi - Pla de la Bateria - Sadernes - Besalú -Serinyà (2586 m de desnivell)

Observacions: s'ha de portar esmorzar. El dinar el posa el club. Ens pararem a dinar a coll de Principi cap a les 3 de la tarda.

Important: si teniu pensat venir, envieu un correu a info@ccbanyoles.com. Així podrem saber quant de menjar hem de portar.

 


Sortida de Nadal


Fotos del dinar de cloenda


Novembre


Dinar de cloenda

Diumenge, 4 de desembre de 2016

 

Un any més la temporada s'acaba i ho volem celebrar tots plegats amb un dinar de cloenda. Com sempre, entregarem les plaques de l'anada a Andorra, el trofeu de la regularitat, la crono de St Patllari i la cronoescalada a Rocacorba.

 

Lloc: Restaurant la Carpa de Banyoles, davant l'estany.

Hora: 14h

Preu menú adult: 20€

Preu menú infantil: 12€

Tiquets: es vendran a Fruiteria Jaume i Dolors fins el dia 2 de desembre. L'adreça és Mossèn Sala, 8; a prop de la Renault.

Nota: Com a mostra d'agraïment, els col·laboradors tenen el dinar pagat. Els membres de la junta ens posarem en contacte amb ells. Si algú ha col·laborat i no és avisat, que es posi en contacte amb nosaltres.

 

- Aquest any tornarem a fer una Quina Solidària per destinar-ho a la Marató de TV3.

Apunteu-vos-hi!!! 


Fotos de la botifarrada


1a sortida de BTT/Botifarrada

Diumenge, 20 de novembre de 2016

 

Encetem la temporada de la bicicleta de muntanya amb una suau sortida i amb una botifarrada per a tots els socis i sòcies.

 

1a sortida de BTT


Lloc de trobada: Pavelló de la Draga

Hora: 8:00h

Recorregut: farem una suau sortida cap a Cornellà, Camós i Palol d'unes 2 hores per agafar gana per la botifarrada.

 

Botifarrada

 

Lloc de trobada: Can Salvi a la Perpinyana, Camós. És un local darrera l'antic magatzem de les endívies, a prop de la vil·la romana de Vilauba

Hora: 10h aproximadament

Nota: tots els socis hi esteu convidats. Ens trobarem tant els que faran la sortida amb btt com els que puguin venir més tard.


Loteria 2016


Aquest any la prova de Banyoles serà la de més categoria a l'estat espanyol. Aquí teniu informació treta d'Ocisport:

 

11 i 12 DE MARÇ 2017 - BANYOLES

 

Fitxa tècnica

 

Cursa: 1a prova Copa Catalana Internacional 2017

Categoria UCI: HORS CLASS

Data: 11 i 12 Març

Hora: 9.15h

Ubicació: Parc de la Draga (Banyoles)

Circuit: 7 Km amb un recorregut variat i amb constants desnivells

Organitza: Club Ciclista Banyoles

 

Situació: Banyoles, capital del Pla de l'Estany, Girona. Població amb un marcat accent esportiu i amb uns 17.000 habitants, situada a 100km de Barcelona i a 49km de La Jonquera. La zona disposa d'un gran número de serveis entre els que destaquen el Centre BTT/FCC Pla de l'Estany-Banyoles que ens ofereix circuits per a tots els nivells i amb més de 250 km senyalitzats.

 

Dissabte 11 de març

10.00h-18.00h Recollida de dorsals al Parc de la Draga

12.00h  Reunió d'equips

10:00h - 14.00h  Entreno oficial Copa Catalana Internacional

16.00h  Sortida Fèmines Elit / Sots-23

              Sortida Fèmines Junior / Cadete

              Sortida Fèmines Master 30/40       

17.45h  Premis

 

Diumenge 12 de març

08.00h Recollida de dorsals (fins 30min abans de cada sortida)

08.30h Presentació dels equips

09.15h Primera sortida: Cadets i Màster 40/50/60

10:30h Segona sortida: Júniors i Màster 30

12.30h Tercera sortida: Èlit i Sots23

14.15h Entrega de premis


Octubre


Activitats de final de temporada

Aquest és un primer avanç de les activitats que tenim previst dur a terme aquest final de temporada:

 

20/11/16 Botifarrada/1a sortida de BTT

04/12/16 Dinar de cloenda

17/12/16 Tramitació de llicències/Assemblea

18/12/16 Sortida de Nadal (Carretera/BTT)

28/12/16 La "Muga Bike" - Sortida de BTT de tot el dia


Setembre


Trofeu de la regularitat

Amb la disputa de l'última sortida puntuable per la regularitat, ja tenim guanyadors d'aquesta classificació. Hi ha cinc socis que les han disputat totes. Per ordre alfabètic aquí els teniu:

Pere Garví

Llorenç Llop

Joan Maestre

Fran Roldán

Lluís Torrent

 

Enhorabona a tots ells! També aprofitem per donar les gràcies a tots els socis i sòcies que han participat en alguna de les nostres sortides. I, com no, agrair també l'assistència d'en Pol, en Pere, en Quim i en Joan.

Fran, Joan, Llorenç, Pere i Lluís


S'acaba la temporada de carretera

Aquest últim diumenge de setembre s'ha dut a terme l'última sortida de bicicleta de carretera. El bon temps ha acompanyat als ciclistes i tot s'ha desenvolupat sense incidències.

El recorregut anava fins a tocar de la frontera per l'Alt Empordà, passant per carreteres poc transitades i per pobles típics d'aquesta comarca gironina. S'han respectat tots els reagrupaments i això ha fet que tothom pogués seguir. A Cantallops hi ha hagut una parada per esmorzar. Després de la foto de rigor, i amb les cames ja ben escalfades, s'ha afrontat la segona meitat de la ruta. Després d'un últim reagrupament a Can Vilà, els més valents han enfilat la pujada a Esponellà amb ganes de batalla.

S'ha arribat ben d'hora a Banyoles, just per poder fer la cervesa i l'aperitiu dels diumenges.


10a sortida de carretera: Alt Empordà

Diumenge, 25 de setembre de 2016

 

Recorregut: 115 km

Hora de sortida: 7:30 h.

Lloc de sortida: Pavelló de la Draga

Trofeu regularitat: 120 punts

 

Recorregut: Banyoles - Melianta - Esponellà - Navata - Taravaus - Cistella - Terrades - La Salut - Boadella - Agullana - La Jonquera - Cantallops - Sant Climent Sescebes - Mollet de Peralada - Peralada - Vilabertran (per l'interior) - Figueres - Vilafant - Can Vilà - Esponellà - Melianta - Banyoles.

 

Reagrupaments:  a part de les parades que hi puguin haver per diverses circumstàncies, aquestes són les parades que farem:

- Can Vilà (benzinera)

- La Salut de Terrades

- Agullana (per travessar la Nacional)

- Cantallops (esmorzar)

- Sant Climent Sescebes

- Peralada

- Figueres (benzinera Petronor a la sortida)

- Can Vilà

 

Observacions: és una ruta relativament fàcil. Animem a tots els socis a venir a aquesta última sortida. Farem reagrupaments per tal que tothom pugui seguir.

Recordeu: Porteu l’equipament del Club. Esmorzarem a Cantallops, no us el deixeu.

Nota: demanem disculpes al socis que no puguin venir perquè van a la Marxa Tondo 100%, la nostra intenció era que no coincidís.

 

- El Club no es fa responsable de possibles danys i perjudicis.


Última sortida de carretera

Estem preparant l'última sortida de carretera. Serà el proper 25 de setembre i farem una ruta per l'Alt Empordà. Ben aviat posarem més informació.

Aquest any vàrem posar la data a finals de setembre per tal que no coincidís amb la Marxa 100% Tondo de Sant Joan les Fonts i no ho vam encertar, ja que és el mateix dia. Ho sentim pels socis que volien fer la nostra sortida i la Marxa. L'any vinent mirarem que això no passi.


Agost