NOTÍCIES


Desembre4a sortida de BTT/Ctra./Gravel/Ciclocròs

Diumenge, 3 de gener de 2016


Lloc de trobada: Pavelló de la Draga

Hora: 8:30h

Recorregut: zona de Sant Miquel. Farem dues rutes. Una per anar amb btt, amb gravel o amb bici de ciclocròs per pistes ciclables per aquest tipus de bici i una segona ruta amb bici de carretera. Sortirem tots plegats del pavelló.

Observacions: donem la benvinguda al nou any amb un esmorzar de germanor. Tos els que ho volgueu podreu venir a l'hostal de Sant Miquel. Cap a les 10h ens trobarem els de les dues rutes per agafar forces i després seguirem fent més quilòmetres.

 

BON ANY A TOTS I TOTES! 


Les Goges 2016

Tornem a estar preparats! El 17 d'abril torna la marxa cicloturista Les Goges.

 

Ben aviat més informació.


Narcís Lopes campió de Catalunya de Ciclocròs

Narcís Lopes, corredor del Club Ciclista Banyoles s'ha proclamat campió de Catalunya de ciclocròs. A la foto el veiem al costat de Josep Antoni Hermida.

Felicitats, Narcís!


Pujada a ca n'Hortós


Documentació necessària  per tramitar la llicència

A la web de la Federació Catalana de Ciclisme teniu tota la informació necessària i els impresos que necessiteu.

En qualsevol cas, farà falta la següent documentació:

- Sol·licitud de llicència

- Certificat mèdic (només per competició, no per cicloturisme)

- Fotocòpia del DNI (només per noves sol·licituds)

- Compromís esportiu (només per Cadet, Junior, Sub.23 i Elit)

 

Aquí teniu els impresos que necessiteu:

 


Tramitació de llicències


Assemblea general de socis

Aquest dissabte  se celebrarà l’Assemblea anual del Club que ha de permetre fer un balanç de l’activitat portada a terme pel Club durant aquest temporada, les previsions que tenim pel proper any i la situació econòmica que tenim. Però allò que és important en una reunió d’aquest tipus és escoltar la veu dels socis i sòcies del Club i fer suggeriments i propostes que poden enriquir el funcionament de l’entitat i el desenvolupament de les nostres activitats. Animeu-vos a participar-hi.  Aquest any tenim com a punt destacat el canvi de junta directiva.


Dia: dissabte, 19 de desembre de 2015

Hora: 1a convocatòria a les 5h de la tarda - 2a convocatòria a les 5:15h de la tarda

Lloc: Escola La Draga de Banyoles. L’adreça és passeig Lluís Ma Vidal 32-42. Si veniu amb cotxe, s’hi accedeix pel carrer Sant Mer venint del Club Natació Banyoles.


Entre la quina i la pedalada popular els donatius han fet un total de 1621,50€.

El diumenge 29 de novembre el Club Ciclista va dur a terme una quina solidària en el transcurs del seu dinar de cloenda i aquest diumenge 13 de desembre ha organitzat juntament amb l'ajuntament de Banyoles una pedalada popular al voltant de l'estany per col·laborar amb la Marató de TV3 que aquest any dedica la recaptació a la recerca per les malalties de la diabetis i obesitat.

Al voltant de 200 participants han desafiat el fred que feia i han fet des d'una volta a l'estany en família fins un total de cinc els més valents.

Gràcies a tots per la vostra participació i pels vostres donatius!


Pedalada popular a l'estany per la Marató de TV3

El proper diumenge 13 de desembre, el Club Ciclista Banyoles i l’Ajuntament de Banyoles, organitzen una pedalada solidària al voltant de l’Estany per tal de donar suport a la Marató de TV3 del 2015, dedicada a la diabetes i l’obesitat. Es tracta d’una activitat popular i festiva oberta a tothom amb ganes de pedalar una estona per una bona causa.

• La inscripció a la pedalada consisteix en fer un donatiu de 3 € + la voluntat, destinats íntegrament a la Marató. Les inscripcions es podran fer el mateix diumenge entre 9 i 10 h a ajuntament de Banyoles. Els donatius es podran també fer al Passeig de la Draga a partir de les 10:30 h.

• La sortida de la pedalada serà a les 10 h del matí al davant del mateix ajuntament de Banyoles.

• S'hi pot participar amb qualsevol tipus de bicicleta (carretera, muntanya, passeig, tàndem, ...).

• Al final de la pedalada hi haurà xocolatada i una mica d'esmorzar per als participants.


3a sortida de btt

Diumenge, 6 de desembre de 2015


Lloc de trobada: Pavelló de la Draga

Hora: 8:30h

Recorregut: corriols de Besalú. Banyoles - Besalú - Banyoles


Hem llegit...

Aquest és l'escrit que s'ha passat als clubs de ciclisme de la federació:


EL CLUB CICLISTA BANYOLES CELEBRA EL TRADICIONAL DINAR DE GERMANOR DE NADAL

 

Com ja es tradició el CC Banyoles ha celebrat un any més amb els seus afiliats i simpatitzants el dinar de Nadal al restaurant La Carpa en que el president Llorenç Llop i junta directiva van fer en la sobre taula un lluit lliurament de premis i reconeixements per les animades i divertides sortides de la de la temporada i als col·laboradors del club pel seu suport i tot seguit es va gaudir de l' esperada i ben muntada quina, i dintre les activitats pel 2016 el club te previst organitzar diferents proves com la cursa social de carretera, la Copa Internacional de BTT que ben segur serà un any més la prova reina i també esta previst recuperar la marxa cicloturista. Felicitats a tots per l'intensa activitat del Club i Bon 2016. Tots els comensals van rebre un obsequi record de la Festa.


Salutacions  

 

Francesc Moradell  

Delegació de la FCC a Girona.    


Novembre


Festa del Club Ciclista Banyoles

Amb el dinar de cloenda s'ha donat com a tancada la temporada 2015 del Club Ciclista Banyoles. Tot i que encara falta la pedalada popular per recaptar fons per la marató de TV3, s'ha escollit aquest dia per no fer coincidir dues activitats alhora.

Després que el president donés la benvinguda a tots els assistents, ha començat la festa al Restaurant la Carpa. Durant l'acte s'ha fet entrega dels trofeus a la regularitat, de la crono a Rocacorba i de l'anada a Andorra. També s'ha entregat un detall a en Pere, en Pol i en Quim per la seva dedicació al club. Després d'unes paraules del regidor d'esports el Sr. Jordi Congost i del representant de la Federació Catalana de Ciclisme el Sr. Francesc Moradell, ha tingut lloc una quina solidària per la Marató de TV3. La Dolors, la Jordina i l'Albert n'han estat els guanyadors.


Des d'aquí donem gràcies a tots els asssitents.


Dinar de cloenda

Diumenge, 29 de novembre de 2015


Lloc: Restaurant la Carpa, al costat de l’estany, al Passeig Darder s.n.

Hora: 14h

Preu: 20 €. De primer amanida de tardor i entrants variats. De segon a escollir entre mitjana de vedella, espatlla de xai i dorada al forn. Postres i cava.

Menú infantil: 12€

Venda de tiquets: Fruiteria Jaume i Dolors. Es vendran tiquets fins al divendres 27 de novembre.

Nota: Tenim regals per a tothom. Sortejarem paneres, regals… i també tenim estoc de roba ciclista del club que posarem a disposició dels participants.


Animeu-vos i veniu a la festa del Club Ciclista Banyoles!


Col·laboradors: recordeu que els companys que ens han ajudat en alguna de les proves que organitzem estan convidats. Nosaltres mirarem de posar-nos en contacte amb tothom però si algú no se l’avisa, que no dubti fer-nos-ho saber.


- Aquest any tornarem a fer una Quina Solidària per tal de col·laborar a la Marató de TV3 com a club.


Publicació de candidatures

Un cop finalitzat el termini de presentació de candidatures a la junta directiva del Club Ciclista Banyoles, només un grup de socis ha fet constar la seva disposició a posar-se al capdavant del nostre club. 

Podríem dir que es tracta d'una candidatura de continuïtat, ja que es tornen a presentar l'actual president, Llorenç Llop, i l'actual vicepresident, Josep Colomer. A més, també hi haurà altres membres de l'anterior mandat que seguiran, juntament amb alguna nova incorporació.

El dia 19 de desembre serà el dia en què es farà oficial aquesta candidatura, que entraria en vigor el 15 de gener de 2016.

Segons la normativa, si no hi ha cap més alternativa, aquesta candidatura passaria directament a dirigir el Club ciclista Banyoles.


2a sortida de BTT

Diumenge, 22 de novembre de 2015


Lloc de trobada: Pavelló de la Draga

Hora: 8:30h

Recorregut: us hem preparat una ruta una mica més complicada que la primera sortida per anar agafant la forma física:

 

Banyoles - Sagrat Cor - La Miana - Banyoles

 


Carles Punsí, 3r al campionat d'Europa

El triatleta del Club Ciclista Banyoles, Carles Punsí, va aconseguir la medalla de bronze de la seva categoria al campionat d'Europa d'aigües obertes que es va celebrar a la ciutat de Benidorm.

Carles Punsí, al 3r lloc del podi                


Octubre


Convocatòria d'eleccions

Convocatòria d'eleccions a Junta Directiva del Club Ciclista Banyoles, per finalització del mandat de la Junta actual.

 

Data: 19 de desembre de 2015

Horari: de 17:00 a 18:00 hores

Lloc: Escola la Draga, Banyoles

 

JUNTA ELECTORAL:

 

La Junta directiva designarà directament els tres components de la junta electoral entre els socis mes antics que reuneixen les condicions necessàries, per la qual cosa s'especifiquen en l'acord de convocatòria de les eleccions la referida designació de membres titulars. A més, també hi haurà tres membres suplents. 

Un dels membres de la Junta electoral actuarà com a president i un altre com a secretari.

 

MEMBRES A DESIGNAR:

 

La Junta Directiva ha d'estar formada per un nombre mínim de tres.

Formaran la Junta Directiva, com a mínim un president, un secretari i un tresorer. Poden haver-hi els vocals que es considerin necessaris, un dels qual pot ser designat vicepresident.

 

CONDICIONS DELS CANDIDATS I ELECTORS:


Ser soci del club, major d'edat i no tenir la condició de suspès. Les candidatures es presentaran per correu electrònic a l’adreça electrònica del Club (info@ccbanyoles.com) indicant els noms de les persones que composaran la junta amb els seus càrrecs corresponents. Si es considera convenient, també es podrà exposar el programa de la candidatura. Les candidatures presentades es publicaran a la pàgina web del club (www.ccbanyoles.com).

 


Calendari electoral

22/10/2015 Publicació de la convocatòria d'eleccions, inici de la presentació de candidatures.

15/11/2015  Fi del termini de la presentació de candidatures a les 22:00

18/11/2015 Publicació a la web de les candidatures presentades

19/12/2015 Votació en l'assemblea

15/01/2016 Resolució definitiva de les eleccions i proclamació oficial de la nova Junta Directiva.


En el cas que només s’hagués presentat una sola candidatura, el mateix dia de l’Assemblea serà proposada com a nova Junta del Club Ciclista Banyoles.Bona sortida i ... bona botifarra

Per iniciar la temporada de bicicleta de muntanya hem fet una suau sortida pels voltants del Pla de Martís amb una bona colla de socis. Cap a dues hores de ruta per agafar gana per la botifarrada que ens esperava a Can Salvi.

La propera sortida de btt és dia 22 de novembre. Ben aviat posarem la informació a la pàgina web.

Aquí teniu alguna de les fotos de la sortida i la botifarrada:


1a sortida de BTT/Botifarrada

Diumenge, 18 d'octubre de 2015


Encetem la temporada de la bicicleta de muntanya amb una suau sortida i amb una botifarrada per a tots els socis i sòcies.

 

 

1a sortida de BTT


Lloc de trobada: Pavelló de la Draga

Hora: 8:30h

Recorregut: farem una suau sortida pels voltants del Pla de Martís d'unes 2 hores per agafar gana per la botifarrada.

 

 

Botifarrada

 

Lloc de trobada: Can Salvi a la Perpinyana, Camós. És un local darrera l'antic magatzem de les endívies, a prop de la vil·la romana de Vilauba

Hora: 10h aproximadament

Nota: tots els socis hi esteu convidats. Ens trobarem tant els que faran la sortida amb btt com els que puguin venir més tard.


Loteria de Nadal

Ja tenim loteria de Nadal pel dia 22 de desembre de 2015. Recordeu que el podreu aconseguir a Fruiteria Jaume i Dolors, a can Xumeia, demanant-ho a qualsevol membre o enviant un correu a info@ccbanyoles.com. 


Classificació de la regularitat

Després de fer el recompte de totes les sortides de carretera el premi de la regularitat ha quedat de la següent manera:


1r  Fran Roldán 1620 punts

2ns Llorenç Llop 1540 punts

      Joan Maestre 1540 punts

4t  Pere Garví 1520 punts

5ès Òscar Cornellà 1340 punts

       Ferran Masias 1340 punts

7è  Josep Colomer 1330 punts

8è  Jordi Teixidor 1300 punts

9è  Esteve Castañer 940 punts

10è Albert Malagelada 880 punts


Canvis en les activitats

Finalment la Fundació de la Marató de TV3 ha decidit canviar la data de la Marató 2015. Això ens ha fet recalcular les nostres activitats de final d'any. Queden de la següent manera:


Diumenge 29 de novembre - Dinar de cloenda

Diumenge 13 de desembre - Marató de TV3 - Pedalada al voltant de l'Estany

Dissabte 19 de desembre - Assemblea general de socis/Llicències


Perdoneu les molèsties


C.C.Banyoles


Properes activitats

S'acosta el final de la temporada i estem preparant les darreres activitats. La que farem més aviat és la botifarrada, el proper 18 d'octubre. També estem preparant les sortides de bicicleta de muntanya, que ben aviat penjarem a la web. 

Pel que fa a la resta, encara no són ben bé definitives ja que estem esperant si la Marató de TV3 es farà el 20 de desembre o no. Aquesta en principi coincideix amb les eleccions generals. Això podria fer modificar la resta d'activitats.

Us anirem informant tan bon punt hi hagi alguna novetat.


Club Ciclista Banyoles


Setembre


Finalitzada la temporada de carretera

Amb la sortida d'aquest dissabte, s'ha donat per acabada la temporada 2015 de bicicleta de carretera. El bon temps ha acompanyat en tot moment als socis participants en aquesta desena sortida programada pel Club Ciclista Banyoles.

A les 8 del matí encaraven el camí cap a Girona per dirigir-se a la primera pujada del dia: Els Àngels. Cadascú al seu ritme i reagrupament a dalt del cim. Després d'arreglar una punxada s'ha fet camí cap a Santa Pellaia. Reagrupament a Cassà de la Selva per agafar forces pel tram final. Amb bon ritme s'ha arribat a Girona i reagrupament improvisat a la mítica pujada del Ganador. Com a novetat, s'ha passat pel tram nou de Riudellots de la Creu-Palol de Revardit. Aquí el ritme ha tornat a ser alt i un cop a Banyoles s'ha fet un últim reagrupament i tots junts han  fet la volta a l'Estany. Alguns dels participants han acabat la sortida davant l'estany tot fent un refresc i comentant la jugada.

Gràcies a tots els socis i sòcies per la vostra participació. Us esperem la temporada vinent!

Recordar també que el diumenge dia 18 d'octubre farem una botifarrada i començarà la temporada de BTT. 

 

 


Fran Roldán guanyador de la regularitat

El soci Fran Roldán ha estat el guanyador final del premi de la regularitat. Ha estat l'únic corredor que ha participat en totes les sortides proposades pel Club Ciclista Banyoles. Ben a prop, per només una sortida de diferència, hi tenim 3 companys que han ocupat la segona posició: Pere Garví, Llorenç Llop i Joan Maestre.

La temporada començava amb la 1a sortida a la volta a Olot, seguíem amb la clàssica de Ca la Nati, Sant Grau, Sant Pere de Rodes, Montserrat, Vallter, Superexcursió a Mont Caro, Crono de Rocacorba, Andorra i Els Àngels-Santa Pellaia.

Des d'aquí felicitem al guanyador i a tots aquells que ens han acompanyat en alguna de les sortides d'aquesta temporada 2015. Gràcies a tots.


Fran Roldán, guanyador de la regularitat


10a sortida de carretera

Dissabte, 26 de setembre


Última sortida de carretera


Recorregut: Banyoles - Girona - Els Àngels - Madremanya - Monells - Sant Sadurní de l'Heura - Santa Pellaia - Cassà de la Selva - Girona - Riudellots de la Creu - Palol de Revardit - Camós - Banyoles. Aprox. 105km

Regularitat: 110 punts

Hora de sortida: 8 h

Lloc de sortida: Supermercat Condis


En tractar-se de l'última sortida proposada pel club, mirarem de fer força reagrupaments. Aquests són els que tenim programats:

  • Si hi ha hagut alguna incidència, a l'entrada de Girona.
  • Els Àngels
  • Madremanya, després de la baixada
  • Santa Pellaia
  • Cassà de la Selva, després de la baixada
  • Si hi ha alguna incidència, a Girona
  • A dalt de la rotonda de Riudellots de la Creu

El Club Ciclista Banyoles no es fa responsable de possibles danys i perjudicis -A punt el final de temporada 

El Club Ciclista Banyoles estem treballant per enllestir el final de temporada. Tenim preparades diverses activitats pels nostres socis i sòcies.

La més propera és l'última sortida de carretera. El dissabte 26 de setembre anirem a Els Àngels i Santa Pellaia i d'aquesta manera clausurarem la temporada de les rodes fines. Recordeu que hi ha en joc el trofeu de la regularitat. De moment tenim en Francisco Roldán en primera posició, però seguit de molt a prop per Pere Garví, Llorenç Llop i Joan Maestre que només es van perdre la primera sortida.

A més també dissenyarem les sortides de bicicleta de muntanya on tenim pensada alguna sorpresa. Ben aviat ho penjarem a la web.

Cap a final d'any organitzarem també la pedalada a favor de la Marató de TV3, que en principi s'ha de fer el 20 de desembre.

I per acabar l'any, tindrem el dinar de cloenda, l'assemblea general de socis i la tramitació de les llicències.

Estigueu atents a les informacions que puguin aparèixer i ens veiem ben aviat.

 

Club Ciclista Banyoles