NOTÍCIES 2014Agost

JuliolAnada a Andorra

Dissabte, 2 d'agost de 2014

 

Aquest proper dissabte 2 d'agost celebrarem l'Anada a Andorra per a tots els socis i sòcies del Club. La sortida serà a les 5:00 h del Pavelló de la Draga de Banyoles i l'arribada al pavelló esportiu de Sant Julià de Lòria a Andorra.

Recorregut: Banyoles-Besalú-Olot-Coll de Canes-Vallfogona-Ripoll-Campdevànol (Esmorzar)-Ribes de Freser-La Collada de Toses-Puigcerdà (per la Collada)-La Seu d'Urgell-Andorra-Sant Julià de Lòria. Apox. 190 km

Regularitat: 200 punts

Us recordem que cal portar llum i armilla reflectant pel primer sector i que cal respectar el grup i els cotxes de seguiment per garantir la seguretat. L'esmorzar es farà com sempre a Campdevànol.

 

Des del Club us recomanem per tots aquells que disposeu de la llicència federativa que ompliu dels dades de l'imprès de "sortida estranger" que disposeu a l'enllaç d'aquesta mateixa web i ho envieu a la secretaria de la Federació Catalana de Ciclisme. El correu electrònic és secretaria@ciclisme.cat

 

El Club no es fa responsable de possibles danys i perjudicis.Resultats de crono de Rocacorba

A la dura cronoescalada del passat dissabte al mític cim de Rocacorb a es va batre el rècord que poseïa fins ara en Jordi Quintanas amb un gran temps de 40'01". El millor temps ara està en possessió d'en Jordan Cárdenas amb un gran crono de 39'24". El segon lloc va ser per en Javier Boza i va completar el podi en Jordi Teixidor. 

 

Aquests són els resultats:

 

1r- JORDAN CARDENAS : 39,24

2n- JAVIER BOZA : 41,08

3r- JORDI TEIXIDOR : 45,30

4t- JORDI MONSERRATE: 46,01

5è- DAVID CASTANY : 46,27

6è- FRANK ROLDAN : 47,04

7è- JORDI GARCIA : 47,10

8è- JESUS ROBLEDILLO : 49,13

9a- EULALIA CALVERAS : 49,29

10è-JORDI CAPALLERA : 50,45

11è- PERE GARVI : 51,51

12è- FERRAN MACIAS : 54,18

13a- JUDIT REINA : 57,37

14è- JOSEP COLOMER : 58,29

15è- LLUIS TORRENT : 61,33

16è- MIQUEL DESCAMPS : 63,23

17è- MARTI GEIS : 67,48


Cronoescalada a Rocacorba


Rapha women's 100 - Banyoles


Més fotos de la Súper


La súper del Club

- El divendres marxàvem cap a la Vall d'Aran 11 corredors i 2 acompanyants. La sortida era a les 14h i l'arribada va ser cap a 3/4 de 8. Descarregar les bicicletes, preparar la roba, sopar, estirar cames... i a dormir que l'endemà ens esperava la súper etapa.

- El dissabte a les 9h en punt amb el temps inestable començava una etapa molt dura amb cinc ports de muntanya per endavant. El primer fou el Coll de Menté on la pluja i la fred va fer acte de presència. Tot seguit ens vam dirigir cap al suau Coll de Buret i al llarg però fàcil Coll des Ares, on la pluja va desaparèixer. A continuació vam pujar el dur i llarguíssim Port de Balés. Al final del descens en Quim i en Pere ens van preparar un boníssim dinar per encarar l'últim port de la jornada, el Coll de Portillon. Descens cap a Bossost amb un total de 135 km.

- El diumenge a 3/4 de 9 ens esperava una excursió amb una visita prèvia a Viella, la capital de la comarca on ens havíem instal·lat. Tot seguit a Pont d'Arròs gir a la dreta per dirigir-nos cap a l'últim coll de la Súper, el Sauth des Pish, amb rampes molt dures. Tot el grup va pujar sense apretar per tal d'estirar cames i arribar plegats. Foto al magnífic salt d'aigua amb el sol fent acte de presència  per acomiadar la súper. Descens ràpid, una punxada i final a Bossost, amb un total de 54 km. Sortida a les 15 h i arribada a Banyoles a les 20h. 


Superexcursió 2014

Divendres 11 de juliol:

- Sortida a les 14h del Condis. Hora d’arribada aproximada 20h.

 

Dissabte 12 de juliol:

- 1a etapa: Bossost-Les-Saint Beat-Col de Menté (Luis Ocaña va caure i hi va perdre el tour del 1971) -Monument Fabio Casartelli-Col de Buret-Col des Ares-Port de Bales (avaria d’Andy Schleck i atac de Contador)-Bagnères de Luchon-Portilló-Bossost. Aprox. 135 km.

 

Diumenge, 13 de juliol:

- 2ª etapa: Bossost-Arròs-Sauth deth Pish-Arròs-Bossost. Aproximadament 45 km. Hi ha l’opció de fer el Portilló un cop s’arriba a Bossost, coll que el dia anterior s’haurà baixat per aquest vessant o bé algún altre port com ara el Guardader d’Arres.

 

Trofeu de la regularitat: 300 punts

 

- Inscripcions tancades -
JunyCrònica dels 4 cims

Com totes les sortides que hem anat fent, els socis han respost a la proposta del club i 25 socis s'han apuntat a l'etapa més dura d'aquesta temporada i una de les més dures de la història del club. A les 6h del matí el temps no pintava massa bé i durant tota la jornada semblava que d'un moment a altre la pluja faria acte de presència. Però per sorpresa de tots, ha resultat que el dia ha estat l'ideal per fer una excursió d'aquesta duresa, sense el sol que fes pujar les temperatures i fes més dur encara el recorregut.

Primer els Àngels, després la Mare de Déu del Mont, tot seguit el Majokal i finalment Rocacorba, on el sol ha aparegut per donar-nos la benvinguda.


Els quatre (cinc) cims: més informació

La sortida prèviament tenia tres cims, més tard va passar a tenir-ne quatre i ara en té cinc, o quatre i mig.

 

Cims que haurem de pujar:

 1r-Els Àngels: es tracta d'un 2a categoria una mica llarg. Té 12 km i el pujarem des de Girona.

2n-Collet de Juià: cim de 4a categoria. Potser no l'hauríem de considerar cim ja que té un km de llargada però amb un tros final força dur.

2n-Mare de Déu del Mont: és una de categoria especial i té uns 18 km amb rampes molt dures. El pujarem des de Beuda.

3r-Majokal: és un segona ja que és curt, però amb uns 2 km  molt durs.

4t-Rocacorba: té 13,8km i és de categoria especial. La primera part és un fals planer però mica en mica es va fent més dur.

 

Reagrupaments

Amb aquesta dures haurem de fer molts reagrupaments. Us proposem els següents:

1r. Cruïlla de Madremanya després de baixar Els Àngels. Si algú necessita alguna cosa, la furgo es pararà a dalt del port.

2n. Celrà, davant de la benzinera.

3r. Entrada de Serinyà. Després de travessar Banyoles farem recompte per tal que no falti ningú.

4t. Mare de Déu del Mont (arribats a aquest punt, esmorzarem aquí per agafar forces)

5è. Can Vilà.

6è. A dalt del Majokal.

7è. Rocacorba.

8è Banyoles

 


6a Sortida: Els quatre (cinc) cims

Diumenge, 29 de juny de 2014

 

Us presentem la sortida més dura d'aquesta temporada: 

 

Recorregut: Banyoles - Girona - Els Àngels (1r cim) - Madremanya - St Martí Vell-Collet de Juià (2n cim)- Celrà - Banyoles - Besalú - Beuda - Alt de Sagaró - Mare de Déu del Mont (3r cim) - Can Vilà - Esponellà - Majokal (4t cim)- Centenys - Melianta- Banyoles - Rocacorba (5è cim)- Banyoles.

 

Distància: 165 km aproximadament

Desnivell+: uns 3.100 metres.

Hora de sortida: 6h

Lloc de sortida: Supermercat Condis

Trofeu de la regularitat: 250 punts

Observacions: Cal portar esmorzar. Hem d'anar en compte quan travessem Girona. També estiguem alerta quan baixem direcció Madremanya ja que l'asfalt no està en bon estat. Porteu el mallot del Club. 

- El club no es fa responsable de possibles danys i perjudicis.

 


Crònica de la Sortida a Coll d'Ares i Costoja

Dia fantàstic i amb una mica de caloreta per encarar els 190 km de la sortida d'aquest dissabte. Uns 25 socis han començat el recorregut a les 6h del matí amb les temperatures una mica elevades, dels quals alguns encara no havien fet mai aquesta clàssica del Club Ciclista Banyoles.

Cap a un quart de tres, han arribat al pavelló de la Draga on en Pol, en Pere i en Pol els esperaven per tal que tothom s'hidratés i agafés la seva bossa.

La pròxima sortida serà la dels tres cims, una mica més curta que aquesta però amb una duresa destacable. La cita és el proper 29 de juny.


Coll d'Ares: Més informació

Recordeu que en la sortida de dissabte a Coll d'Ares, hi ha un tram que passa per França. Tot i que són pocs quilòmetres, aconsellem notificar-ho a la Federació.

 

Podeu descarregar-vos l'imprès i enviar-lo per correu electrònic. Més informació: cliqueu aquí


6a Sortida de carretera: Coll d'Ares

Dissabte 14 de juny de 2014

 

Recorregut: Banyoles –La Canya -Capsacosta–Camprodon –Coll d’Ares –Prats de Molló –Sant Llorenç de Cerdans –Costoja –Maçanet de Cabrenys –Boadella –Avinyonet de Puigventós –Navata –Banyoles

 

Distància: 193 km

Desnivell+: 2.880 m

Hora sortida: 6 h

Lloc sortida: Pavelló de la Draga

Trofeu regularitat: 240 punts

Observacions: Una de les sortides més llargues i dures del Club, amb un recorregut idèntic al dels anys anteriors. Perfil muntanyenc, amb les pujades a Capsacosta, Coll d’Ares, Costoja i la Salut.

Recordeu: Esmorzarem a Prats de Molló. No us l’oblideu.

Respecteu les normes de trànsit.

Reagrupaments: hauríem de respectar els reagrupaments per tal que tothom pugui seguir. Farem els següents: Capsacosta, Prats de Molló, Costoja, La Salut i Can Vilà. Evidentment si hi ha alguna incidència se'n poden fer més.

- El Club no es fa responsable de possibles danys i perjudicis.

 


1 de juny: últim dia per apuntar-se a la Súper

Aquest diumenge 1 de juny tanquem les inscripcions per la Súper Excursió a la Vall d'Aran. D'aquesta manera, podrem fer números i tancar la reserva de l'hotel.

 

Més info:

 

Súper sortida pels socis i sòcies del club

 

Dies: 11, 12 i 13 de juliol

 

Lloc: Bossost / Vall d'Aran / Haute Garonne

 

Divendres 11: sortida a les 14h cap a Bossost (Vall d'Aran)

Dissabte 12: Farem un sortida llarga amb Coll de Menté, Port de Balés, Coll del Portillon.

Diumenge 13: una de curta amb Sauth deth Pish.

 

Per tal de preparar la logística i poder reservar l'hotel cal que feu una primera paga i senyal de 50€ abans de l'1 de juny al següent número de compte: 2100 3708 37 2200094390. 

 

Envieu també confirmació amb un correu electrònic (indicant un número de telèfon i el vostre correu) a info@ccbanyoles.com.

 

Places limitades degut a la disponibilitat de l'hotel.


Sortida a la Mare de Déu del Coll

La trentena de socis que avui han disputat la sortida programada del Club han pogut gaudir d'un dia ben assolellat, tenint en compte que durant la setmana havia estat plovent quasibé cada dia.

Aquesta sortida s'havia de fer l'any passat, però degut al mal temps la vàrem ajornar per la temporada actual. Molts dels ciclistes que hi han participat no havien encara estrenat la carretera que va de El Pasteral al Santuari del Coll. És una carretera que passa pel pantà de Susqueda amb un asfalt una mica irregular per començar a pujar cap al cim del Coll amb un asfalt impecable.

 

La propera sortida la farem el dissabte dia 14 de juny, amb una de les més clàssiques, llargues i dures com és la de Coll d'Ares.