Notícies


Descarga
REVISTA 2014 - MEMÒRIA 2013
Revista55 ccbdoble.pdf
Documento Adobe Acrobat 5.0 MB

Secció de triatló

Un cop més la secció de triatló es pot dir que ha tornat a lluir els colors del Club en totes i cada una de les diferents modalitats que engloba el triatló: triatló, duatló, aquatló.

Els esportistes han competit en totes les diferents distàncies des de Sprint fins a la mítica Ironman participant en competicions a diferents punts de l'estat i proves internacionals com ara Suïssa o França. Però els integrants de la secció de triatló no només competeixen en proves puntuables si no que també donen suport a causes benèfiques participant en proves esportives organitzades per la Marató de TV3 o per l'Associació Síndrome de Rett.

Només ens queda agrair a totes les persones del Club que ens han facilitat la feina per poder desenvolupar i tirar endavant la secció de triatló al llarg d’aquests anys. Gràcies a tots els integrants de la secció de triatló per la seva confiança i per fer possible que cada any assolim nous reptes, sumem noves experiències i, perquè no, també algunes victòries.

Destacar també que aquest any hem comptat amb un sponsor de luxe, una nova beguda energètica, que ha fet possible obtenir nova equipació de triatló per competir. Un disseny negre amb els logos dels sponsors en color que destaca per sobre de la resta d’equipacions d’altres clubs.

 

Assemblea/Tramitació de llicències

Aquest dissabte 18 de gener ha tingut lloc la tramitació de llicències i l'assemblea general de socis que es fa cada any.

De 16 a 17h es van realitzar 60 llicències, la majoria d'elles de categoria cicloturista.

Després de la segona convocatòria, al voltants de les 17:15h, va tenir lloc l'assemblea de socis. Després de donar la benvinguda als assistents el president va fer un resum de les activitats dutes a terme l'any 2013 i les previsions que es tenien de cares a la nova temporada 2014. També va agrair a tots els socis la participació a les activitats de club i molt especialment als col·laboradors.

En el torn obert de preguntes, un soci va demanar informació de la Super-excursió. En Josep Bou va explicar que ja s'hi estava treballant i que l'opció d'aquest any és la Vall d'Aran, punt de partida per entrar a França i fer ports com ara el coll de Mente.

Cap a les 18h es donava com a tancada l'assemblea.

 

Nota: Si no vàreu poder venir a fer la llicència el dia 18 de gener, entreu aquí i sabreu què haureu de fer:

 

Fes-te la llicència

Llicències 2014 - Recordatori

És important que tramiteu la llicència el proper dissabte dia 18 de gener. Ens facilita molt la feina i, a més, us l'anirem a buscar a Girona. 

- Recordeu que només cal el certificat mèdic i el compromís esportiu per les categories de competició, per la de cicloturista no cal.

- Si no teniu la sol·licitud, nosaltres ja us la imprimirem. El certificat mèdic l'heu de portar vosaltres firmat pel metge.

- Fotocòpia del DNI només per la llicència nova o de canvi de club.


Assemblea General de Socis del C.C.Banyoles

El dissabte 18 de gener se celebrarà l’Assemblea anual del Club que ha de permetre fer un balanç de l’activitat portada a terme pel Club durant aquest temporada, les previsions que tenim pel proper any

i la situació econòmica que tenim. Però allò que es important en una reunió d’aquest tipus escoltar la veu de les sòcies i socis del Club, per fer-ne suggeriments i propostes que poden enriquir el funcionament

de l’entitat i el desenvolupament de les nostres activitats. Animeu-vos a participar-hi.

 

Dia: dissabte, 18 de gener de 2014

Hora: 1a convocatòria a les 5h de la tarda

2a convocatòria a les 5:15h de la tarda

Lloc: Escola La Draga de Banyoles. L’adreça és passeig Lluís Ma Vidal 32-42. S’hi accedeix pel carrer Sant Mer venint del Club Natació Banyoles.Tramitació de llicències del C.C.Banyoles

Com ja va sent costum els darrers anys, aprofitarem la convocatòria a l’Assemblea anual per a sol·licitar la renovació de les llicències federatives de ciclisme per les diferents modalitats i per aquells que encara no en disposen de fer-ne la sol·licitud per primera vegada. A partir d’aquest darrer any amb la gestió telemàtica de les sol·licituds s’ha agilitzat molt la tramitació. Només us demanem que per simplificar-ho, tots els que vulgueu treure-us la llicència ho feu aquest dia, bé personalment, bé facilitant les dades a un company o bé fent arribar de forma prèvia les vostres dades i el pagament de la llicència a un membre de la Junta.

S’ha de recordar per a tots aquells que participin a les sortides de carretera i BTT, resulta molt recomanable disposar de la llicència federativa. Encara que no participeu en marxes ciclistes o proves de caràcter competitiu, on sí que cal disposar de la llicència, aquesta us dóna cobertura en cas d’accident i el que és molt important, en la responsabilitat civil. Prepareu les vostres dades i el dia 18 de gener veniu a demanar la vostra llicència.

 

Dia: 18 de gener de 2014

Hora: de 4h a 5h de la tarda, just abans de l’assemblea general de socis

Lloc: Escola La Draga

Nota: Aquest any també està previst fer les llicències per via telemàtica a través de la web de la Federació. L’any passat va facilitar molt la feina.


Documentació necessària per tramitar la llicènica

1.- Imprès de sol·licitud de llicència: només per llicències noves.

2.- Certificat mèdic d’aptitud esportiva: Les revisions mèdiques tindran una validesa de dos anys, La revisió mèdica es obligatòria per a tots els esportistes que tramitin noves llicències per a les categories Infantil, Cadet, Júnior, Elit, Sub’23, Elit, Sènior, Màster i Veterans, per tant hauran de tramitar el certificat mèdic d’aptitud esportiva, d’acord amb el protocol de la Federació Catalana de Ciclisme. 

3.- Fotocòpia NIF: necessari per a totes les noves sol·licituds de llicències.

4.- Compromís esportiu: obligatori per a tots els esportistes de categoria Cadet, Júnior, Sub’23, Elit, que pertanyin a l’equip de competició de Club, inscrit a la FCC o bé a la RFEC. 


Impressos per tramitar la llicència

Descarga
Certificat Mèdic 2014.pdf
Documento Adobe Acrobat 39.2 KB
Descarga
Compromís Esportiu.doc
Documento Microsoft Word 479.0 KB
Descarga
Preus llicències 2014.pdf
Documento Adobe Acrobat 29.9 KB
Descarga
Sol·licitud nova llicència 2014.doc
Documento Microsoft Word 76.0 KB