NOTÍCIES 2015Gener


La Copa Catalana començarà a Banyoles

La clàssica Copa Catalana Internacional de BTT torna el 2015 amb un calendari més complet i amb els millors bikers del panorama nacional i internacional, que any rere any segueixen apostant per aquest prestigiós circuit.

La Copa Catalana Internacional de BTT començarà amb la mítica CCI Banyoles, classe 1 de la UCI el 8 de març i amb la presència confirmada del millor ciclista de BTT espanyol, medalla olímpica i campió mundial al 2010, José Antonio Hermida. La segona cita del certamen, el 22 de març, serà a Barcelona amb la participació del doble campió olímpic i actual campió del món de cross-country, el francès Julien Absalon.

La Copa Catalana Internacional es desplaçarà els dies 2 i 3 de maig a la Vall de Lord, a Sant Llorenç de Morunys - CRI Open d'Espanya i la CCI Vall de Lord - XC. El 30 de maig es disputarà la CCI Collbató i el 20 i 21 de juny els bikers tindran l'oportunitat de descobrir els secrets de la Vall de Boí amb la CRI Barruera i la CCI Barruera. La CCI es tancarà el 5 de juliol amb la celebració de la CCI Corró d'Amunt amb la gran festa del ciclisme i el lliurament de premis del circuit.


Font: Federació Catalana de Ciclisme


Baròmetre de la bicicleta 2014

A Catalunya, un 56,8% de la població té una bicicleta per a ús personal i el 44,5% són usuàries de la bicicleta amb alguna freqüència, una xifra que es manté estable en relació amb les enquestes dels últims anys. En total, són usuàries de la bicicleta prop de 2,8 milions de persones, de les quals més de 450.000 hi van cada dia o gairebé cada dia, segons indica el darrer Baròmetre de la bicicleta corresponent a l’any 2014 que cada any encarrega el Departament de Territori i Sostenibilitat.


Per més informació descarrega't el següent document:


Descarga
BARÒMETRE DE LA BICICLETA 2014.docx
Documento Microsoft Word 18.1 KB

Sant Patllari-Can Gelada-Can Ramió

Si fa vent, el millor és agafar la bicicleta de muntanya i posar-te a recer. Aquest diumenge la tramuntana bufava de valent i uns quants companys varen decidir agafar la bicicleta de rodes gruixudes.

El recorregut començava amb la pujada a Sant Patllari. Aquí es van trobar amb tres esportistes del grup "Esparracats" de Banyoles. Tot seguit cap a La Torre de Pujarnol per agafar la pista de Can Gelada, seguir per Can Ramió, Camós, Porqueres i Banyoles. Alguns companys havien de tornar a Serinyà i el vent en contra va ser molt fort, per acabar de rematar el dia.

Us esperem el proper dia 8 de febrer en la penúltima sortida programada pel club.


6a sortida de btt

Diumenge, 25 de gener de 2015


Lloc de trobada: pavelló de la Draga

Hora: 10h.

Recorregut: Anirem a Sant Patllari per Can Llutí. Seguirem per Pujarnol, Biert, Can Ramió i Porqueres.


5a sortida de btt - Sant Miquel

Diumenge, 11 de gener de 2015


Lloc i hora de trobada: pavelló de la Draga a les 8:30h i Serinyà a les 9h

Recorregut: per la zona de Sant Miquel

Nota: esmorzarem a l'Hostal de Sant Miquel. Si algú vol venir amb bici de carretera, ens podem trobar al voltant de les 10h


Llicències

Ja tenim totes les llicències tramitades el mes de desembre. Mirarem de posar-nos en contacte amb vosaltres. En cas que no us arribés, envieu un correu a info@ccbanyoles.com.

Aquest any hem anat més aviat ja que a diferència de l'any passat la llicència 2014 no cobreix el mes de gener. Penseu també que encara que no la tingueu, està activa a tots els efectes si tan sols està tramitada.NOTÍCIES 2014Desembre


4a sortida de btt - Territori Bora

Diumenge, 28 de desembre de 2014

 

Pujada a la Creu de Ca n'Hortós

 

Farem una sortida conjunta el Club Ciclista Serinyà i el Club Ciclista Banyoles. Hi ha també la possibilitat de fer la marxa a peu.

 

Marxa amb btt:

Hora: 8h

Lloc de sortida: Poste de Serinyà

Observacions: nivell mitjà

 

Marxa a peu:

Hora: 9h

Lloc de sortida: Pavelló de Serinyà

Observacions: obert a totes les edats. Hi haurà cotxe d'avituallament.

 

Nota: Hi haurà cafè, ratafia, torrons i carquinyolis.

 


Un ciclista australià

Hem llegit al PuntAvui un article molt interessant de Josep Matas.


"Perquè hi hagi ciclistes respectats hi ha d'haver ciclistes respectuosos. Així de senzill. Tan senzill com pedalar."


Descarregueu-vos l'article i llegiu-lo tot sencer, paga la pena:


Descarga
Un ciclista australià.docx
Documento Microsoft Word 13.7 KB

Documentació necessària per tramitar la llicència

Descarga
01.Normativa-llicències 2015.pdf
Documento Adobe Acrobat 60.8 KB
Descarga
02.Tipus i preus llicències 2015.pdf
Documento Adobe Acrobat 28.4 KB
Descarga
03.Sollicitud nova llicència 2015.doc
Documento Microsoft Word 76.0 KB
Descarga
04.Compromís Esportiu Equips de Club.doc
Documento Microsoft Word 479.0 KB
Descarga
05.Certificat Mèdic d'aptitud esportiva
Documento Microsoft Word 60.5 KB

Assemblea general de socis

El dissabte 20 de desembre se celebrarà l’Assemblea anual del Club que ha de permetre fer un balanç de l’activitat portada a terme pel Club durant aquest temporada, les previsions que tenim pel proper any i la situació econòmica que tenim. Però allò que és important en una reunió d’aquest tipus és escoltar la veu dels socis i sòcies del Club i fer suggeriments i propostes que poden enriquir el funcionament de l’entitat i el desenvolupament de les nostres activitats. Animeu-vos a participar-hi.


Dia: dissabte, 20 de desembre de 2014

Hora: 1a convocatòria a les 5h de la tarda

           2a convocatòria a les 5:15h de la tarda

Lloc: Escola La Draga de Banyoles. L'adreça és passeig Lluís Ma Vidal 32-42. Llicències 2015

Com ja va sent costum els darrers anys, aprofitarem la convocatòria a l’Assemblea anual per a sol•licitar la renovació de les llicències federatives de ciclisme per les diferents modalitats i per aquells que encara no en disposen de fer-ne la sol•licitud per primera vegada. Aquest any ho hem avançat per tal que tothom pugui disposar de la llicència 2015 com més aviat millor. Amb la gestió telemàtica de les sol•licituds s’ha agilitzat molt la tramitació. Només us demanem que per simplificar-ho, tots els que vulgueu treure-us la llicència ho feu aquest dia, bé personalment, bé facilitant les dades a un company o bé fent arribar de forma prèvia les vostres dades i el pagament de la llicència a un membre de la Junta.


S’ha de recordar per a tots aquells que participin a les sortides de carretera i BTT, resulta molt recomanable disposar de la llicència federativa. Encara que no participeu en marxes ciclistes o proves de caràcter competitiu, on sí que cal disposar de la llicència, aquesta us dóna cobertura en cas d’accident i el que és molt important, en la responsabilitat civil. Prepareu les vostres dades i el dia 20 de desembre veniu a demanar la vostra llicència.

Dia: 20 de desembre de 2014. 

Hora: de 4h a 5h de la tarda, just abans de l'assemblea general de socis

Lloc: : Escola La Draga de Banyoles


Important: Intenteu venir tots aquest dia per tal de facilitar la feina. Porteu la documentació necessària i l’imprès de sol•licitud a punt. El certificat mèdic només és obligatori per llicències de competició. Tot i això, és recomanable per als cicloturistes. Dinar de cloenda. Temporada 2014

Un cop acabada la Pedalada Popular, tocava celebrar el dinar de cloenda del Club Ciclista Banyoles. La cita era al Restaurant La Carpa i la participació d'aquest any va arribar a 108 companys i companyes, número rècord que ens fa especial il·lusió als components de la junta directiva. En aquesta ocasió, a part del regidor d'esports de l'ajuntament de Banyoles, del Sr. Francesc Moradell de la Federació de Ciclisme; que cada any ens acompanyen, cal destacar que vam comptar també amb la visita de l'alcalde de Banyoles, el Sr. Miquel Noguer.

L'acte va començar amb les paraules del president centrant el seu discurs amb la presentació dels companys assistents a la festa, ja que molts d'ells són col·laboradors habituals de totes les activitats que organitza l'entitat i d'aquesta manera va servir també com a mostra d'agraïment en nom de tota la junta.

Com es va fent cada any, es van repartir els premis de la crono a St. Patllari, de la crono a Rocacorba i del premi a la regularitat. Cal assenyalar que també es va fer la presentació d'un projecte patrocinat per Can Xumeia. En Jordi Teixidor va explicar que es volia tornar a tenir en compte el tema competició i que la temporada vinent es deixava una bicicleta al corredor Narcís Lopes per tal de participar en curses de btt. Des d'aquí li dessitgem tota la sort del món.

La jornada va acabar amb una quina solidària per seguir recollint fons per la Marató de TV3. Vam aconseguir 350 €, que sumats als de la Pedalada, van fer un total de 1375€.

Gràcies a tots i a totes.


Pedalada Popular de la Marató de TV3

El Club Ciclista Banyoles ha organitzat per tercera vegada consecutiva una pedalada popular a l’Estany per tal de recaptar fons per la fundació de la Marató de TV3. Aquesta activitat formava part de moltes de les activitats que es fan arreu de Catalunya amb la finalitat d’ajudar en la investigació mèdica, on aquest any el tema era les malalties del cor. Amb una participació de més de 200 ciclistes, a les 10 tocades del matí es donava la sortida  davant mateix de l’ajuntament de la població. L’objectiu era donar voltes a l’Estany i era possible fer-ne només una o arribar a completar fins a cinc voltes. A primera hora la temperatura era força freda però això no ha fet desistir a participants de totes les edats. Tant es podien veure pares amb els seus fills com ciclistes de competició. La primera volta s’ha fet a un ritme molt lent i amb reagrupaments per esperar tothom. A partir d’aquí el ritme s’ha incrementat i només uns pocs valents han realitzat la totalitat de les voltes. Al final de la bicicletada, hi havia preparada una xocolatada per poder recuperar forces. La recaptació final ha estat de 1025€, import que anirà íntegrament destinat a la Marató de TV3. Des del Club només ens queda agrair a tots els participants la seva assistència. Un any més s’ha demostrat que la solidaritat és un valor afegit de la gent que practica ciclisme i de la gent que li agrada fer esport. 


Dinar de cloenda

Dia: Diumenge, 14 de desembre de 2014

Lloc: Restaurant la Carpa, al costat de l’estany, al Passeig Darder s.n.

Hora: 14h

Preu: 20 €. De primer amanida de tardor i entrants variats. De segon a escollir entre mitjana de vedella, espatlla de xai i dorada al forn. Postres i cava.

Menú infantil: 12€

Venda de tiquets: Fruiteria Jaume i Dolors. Es vendran tiquets fins al divendres 12 de desembre.

Nota: Aquest any tornem a fer coincidir el nostre dinar amb la marató de TV3. Per aquesta raó farem una Quina Solidària per tal de col·laborar-hi com a club.

Animeu-vos i veniu a la festa del Club Ciclista Banyoles!

Col·laboradors: recordeu que els companys que ens han ajudat en alguna de les proves que organitzem estan convidats. Nosaltres mirarem de posar-nos en contacte amb tothom però si algú no se l’avisa, que no dubti fer-nos-ho saber.


- Tots els assistents rebran un detall del Club Ciclista Banyoles -


Marató de TV3

Diumenge, 14 de desembre de 2014

 

El Club Ciclista Banyoles i l’Ajuntament de Banyoles, organitzem una pedalada solidària al voltant de l’Estany per tal de donar suport a la Marató de TV3 del

2014, dedicada a les malalties del cor. Es tracta d’una activitat popular i festiva oberta a tothom amb ganes de pedalar una estona per una bona causa.


Inscripcions:  La inscripció a la pedalada consisteix en fer un donatiu de 3 € o més, destinats íntegrament a la Marató. Es podrà fer el mateix diumenge entre 9 i 10 h a l’Ajuntament de Banyoles. Els donatius es podran també fer al Passeig de la Draga a partir de les 10:30 h.

Sortida: serà a les 10 h del matí al davant del mateix Ajuntament de Banyoles.

Informació: S’hi pot participar amb qualsevol tipus de bicicleta (carretera, muntanya, passeig, tàndem, ...). Obligatori l'ús del casc. Aquells que ho desitgin també poden participar-hi fent la volta a l’Estany a peu.

Recorregut: s’iniciarà a l'ajuntament fins el passeig Darder, on es farà un reagrupament abans de continuar amb la volta a l’Estany. Els participants podran optar en fer d’una a cinc voltes a l’entorn de l’Estany. El recorregut per cadascuna de les cinc voltes segueix el Passeig Darder i continua per la carretera GIV-5248 per Santa Maria de Porqueres – carretera C-150a – Passeig de la Draga – Passeig Gaudí – Passeig Lluís Maria Vidal – carrer Sardana – Passeig Mossèn Lluís Constans - Passeig Darder.

El punt final del recorregut de les diferents voltes es trobarà degudament senyalitzat al Passeig de la Draga, on s’oferirà amb la col·laboració de diferents empreses, una xocolatada a tots els participants entre les 10:30 i les 12:00 hores.