Notícies antigues


Per si voleu veure notícies anteriors, teniu aquesta secció separada per diferents mesos.


Aquest últim dinar va ser una mica diferent, una mica especial. Podem dir que va ser el comiat oficial de la junta directiva i la presentació en públic de la nova, que ha d'entrar el proper mes de gener. Estem parlant del grup liderat per en Jordi Teixidor, que si no hi ha res de nou, sortirà escollit com a nou president.

 

Com cada any, es van repartir premis de l'anada a Andorra, de la cronoescalada a Rocacorba i del trofeu de la regularitat, tant de btt com de carretera. Vam comptar amb la presència del delegat de Girona de la Federació Catalana de Ciclisme, el senyor Carles Ferrer, que a part d'ajudar a repartir premis, també ens va dedicar unes paraules.

 

La sorpresa de la diada va ser quan els membres de la junta van obsequiar l'actual president, en Llorenç Llop, amb un regal pels seus anys de dedicació. Abans de rebre un val per una sessió doble de relax, li van voler fer una broma, donant-li una caixa plena de donuts i "Pantera rosa". I la cosa no va acabar aquí, ja que la Dolors i en Jaume, els de la fruiteria, el van fer emocionar encara una mica més amb una panera ben especial.

 

L'acte es va tancar amb la celebració d'una quina per recaptar diners per la marató de TV3, que s'ha de celebrar el proper dia 15 de desembre.

 

Gràcies a tots per l'assistència. Desitjar tota la sort del món a la nova junta directiva i esperem retrobar-nos a la temporada 2020.

Any 2019

 

Any 2018

 

Any 2017

 

Any 2016

 

Any 2015

 

Any 2014

 

Any 2013

 

Any 2012

 

Any 2011

 

Any 2010