Diada familiar


Inscripcions a la diada familiar - Montserrat 2015

El diumenge 7 de juny tots cap a la sortida a Montserrat. El preu dels adults és de 30€ (inclou autocar, dinar i en el cas dels ciclistes també la dutxa i el transport de la bici) i el preu infantil (fins a 12 anys) és de 15 €. 

 

Per fer la inscripció cal que seguiu els següents passos:

 

1r. Envieu un correu a info@ccbanyoles indicant el nom i cognom del soci que vindrà amb bici i dels acompanyants. Indicar també si ve algun nen o nena.

 

2n. Feu una transferència al següent número de compte de La Caixa:  

ES24 2100 3708 3722 0009 4390

Heu d'indicar:  Montserrat i el vostre nom.

 

Nota: teniu temps per apuntar-vos fins el 20 de maig. S'ha d'encarregar el menú, l'autocar i el remolc per a les bicicletes. Per tant, sigueu previsors i que no us passi la data. Les places són limitades.

 

 


Montserrat 2015

Informació sobre la sortida a Montserrat:

 

Recorregut: Banyoles –Girona – Anglès – Osor - Sant Hilari Sacalm - Pla de les Arenes - Coll de Revell – Viladrau – Seva – Tona - Coll de la Pollosa –Collsuspina – Moià – Manresa - Monistrol de Montserrat - Monestir de Montserrat.

 

Distància: 160 km

Desnivell acumulat: 2.500 m

Hora de sortida: 6:30 h

Lloc de sortida: Supermercat Condis de Banyoles

Trofeu regularitat: 200 punts

Observacions: Anirem des de Banyoles a Montserrat per les Guilleries, Osona i Moianès. Pujarem al Pla de les Arenes per Osor i Sant Hilari Sacalm, Coll de Revell i Viladrau, Coll de la Pollosa i Collsuspina. Des de Moià un terreny sempre en descens arribarem a Manresa i d’aquí baixarem fins a Monistrol de Montserrat, per fer la pujada final a Montserrat. L’ascensió a Montserrat, amb 150 km a les cames, es fa molt exigent. Una pujada de 8,5 km amb rampes de fins el 13%.

Molta atenció al pas de les poblacions i en particular de la carretera de Manresa a Monistrol, així com a la pujada final al Monestir, amb molt de trànsit de vehicles.

 

Recordeu: Respecteu la marxa del grup. Esmorzarem a Viladrau. Heu de portar el menjar vosaltres; tot i això, la furgoneta d'acompanyament portarà fruita i beguda. 

Porteu l’equipament del Club.

 

Informació: A l’arribada a Montserrat podrem dutxar-nos a l’Alberg dels Pelegrins de Sant Jaume i canviar-nos de roba abans de dinar. Cal portar tovallola i sabó.

 

El Club no es fa responsable de possibles danys i perjudicis.

 

PROGRAMA PER ACOMPANYANTS DE LA DIADA FAMILIAR :

 

9:00 h SORTIDA DE BANYOLES AMB AUTOCARS SOLÀ (SUPERMERCAT CONDIS).

 

11:00 h ARRIBADA AL MONESTIR DE MONTSERRAT.

 

11:30 a 13:00 h VISITA DE GRUP A LA BASÍLICA I ELS EXTERIORS DEL MONESTIR.

 

13:00 a 14:00 h REBUDA DELS CICLISTES DEL CLUB (PLAÇA DE MONTSERRAT).

 

14:00 h FOTOGRAFIA DE LA DIADA

 

14:00 A 15:00 h TEMPS LLIURE.

 

15:00 h DINAR AL RESTAURANT DE MONTSERRAT. HI HAURA UN MENÚ ESPECIAL PELS NENS.

 

17:30 h SORTIDA DE MONTSERRAT.

 

19:30 h ARRIBADA A BANYOLES.


Diada familiar al Pedraforca - 2011

De Banyoles al Pedraforca !. Amb un recorregut de muntanya, molt engrescador, aquestany volem celebrar la Diada al peu de la muntanya del Pedraforca. El proper diumenge 5 de juny, els ciclistes i familiars, tenim una cita al paratge del Pedraforca. Pels ciclistes hem preparat un recorregut força assequible, tot i l’exigència final dels darrers quilòmetres. Els acompanyants i familiars, podran aplaudir l’arribada dels corredors a l’encisador poble de Gósol, en ple parc natural del Cadí, després de visitar el poblet de Saldes i el seu entorn. El dinar el farem en un restaurant de Saldes, per celebrar-ho tots junts. Els socis interessats en aquesta excursió, cal que envieu un correu a l’adreça electrònica brionia@telefonica.net, o al correu del Club, indicant el número d’acompanyants i les edats dels nens i nenes.

Preu adults: 25€

Preu infantil: 15 €

 

El preu inclou autocar i dinar.


Diada familiar a Montserrat - 2010

 

 

El dia 6 de juny, celebrarem la Diada Familiar del Club a Montserrat. Com ja s'havia fet fa uns quants anys, des del Club volem tornar a reprendre les diades familiars, per permetre una trobada de tots els que anem en bicicleta amb tots els familiars.

 

Els que hi vagin en bicicleta faran 160 km des de Banyoles a Montserrat i la tornada serà amb autocar. Pels familiars i acompanyants, la sortida de Banyoles serà a les 9 h del matí, per anar a Montserrat, tenir temps de fer la visita al Monestir i entorn i rebre l'arribada dels ciclistes. Després, per recuperar una mica de forces, hi haurà un dinar tots junts. La tornada a Banyoles, es pot preveure sobre les 7 h de la tarda.

 

El preu tant per ciclistes com per acompanyants serà de 30€ els adults i 15€ els infants (fins a 12 anys). Això inclourà autocar i dinar.

 

Per organitzar la sortida, cal fer les inscripcions abans del dia 15 de maig, enviant un correu a l'adreça electrònica de contacte del Club: info@ccbanyoles.com o trucant per telèfon al 616539121 (Josep).

Animeu-vos a participar-hi !

 

FITXA TÈCNICA:

7a Diumenge, 6 de juny
Sortida Familiar a Montserrat

Banyoles -Girona- Anglès-Osor-Sant Hilari Sacalm-Pla de les Arenes-Coll de Revell-Viladrau-Seva-Tona-Coll de la Pollosa-Collsuspina-Moià-Manresa-Monistrol de Montserrat-Monestir de Montserrat.

Recorregut: 160 km
Desnivell acumulat: 2.500 m
Hora de sortida: 6:30 h
Lloc de sortida: Supermercat Condis de Banyoles
Trofeu regularitat: 200 punts
Observacions: Molta atenció al pas de les poblacions i en particular de la carretera de Manresa a Monistrol, així coma a la pujada final al Monestir.
Recordeu: Esmorzarem a Viladrau.
Portar l'equipament del Club, per entrar a Montserrat vestits de "gala".

 

Montserrat
Montserrat