NOTÍCIES

Desembre

Diumenge, 13 de gener de 2019

 
Lloc de trobada: Pavelló de la Draga

Hora: 8:30h

Recorregut de btt: 38 km Línia i fuet

Regularitat: 100 punts

 

 

- El Club no es fa responsable de possibles danys i perjudicis. Tothom hi participa sota la seva responsabilitat. És imprescindible que tingueu llicència federativa, TargetaBICI o Carnet Ciclista 

 
 

 

Dinar de cloenda de la temporada 2018

Sortida conjunta de muntanya i de carretera

Diumenge, 23 de desembre de 2018

  

Sortida conjunta de BTT i Carretera amb esmorzar de forquilla


Lloc de trobada: Pavelló de la Draga

Hora: 8:00h

Recorregut de btt: 42 km - per la zona de Canet d'Adri - 1700 m desnivell

Regularitat: 170 punts

Recorregut de carretera: per la zona de Canet d'Adri. Aproximadament farem 70 km

Nota: farem un esmorzar de forquilla conjunt i ens trobarem al restaurant. Anirem al Celler de l'Adroher. Al matí mirarem quants som i encarregarem. El preu no el sabem. Depèn del que mengem.

 

- El Club no es fa responsable de possibles danys i perjudicis. Tothom hi participa sota la seva responsabilitat. És imprescindible que tingueu llicència federativa, TargetaBICI o Carnet Ciclista -

Informació llicències

Encara no han sortit els preus de les llicències de la temporada 2019. El dissabte cobrarem el preu d'aquest 2018. Si hi hagués algun canvi, ja ho trobaríem més endavant.

Aquí teniu el document amb el preu. També us hem posat l'imprès per la sol·licitud.

02_tipus_i_preus_llicencies_2018_v6_.pdf
Documento Adobe Acrobat 387.3 KB
sollicitudnovallicencia.doc
Documento Microsoft Word 926.5 KB

Dinar de cloenda

Diumenge, 16 de desembre de 2018

 

Lloc: Restaurant la Carpa, al costat de l’estany, al Passeig Darder s.n.

Hora: 14h

Preu: 20 €. 

Menú infantil: 12€

Venda de tiquets: Fruiteria El Petit Mercat. Es vendran tiquets fins al divendres 14 de desembre.

Animeu-vos i veniu a la festa del Club Ciclista Banyoles!

 

Col·laboradors: recordeu que els companys que ens han ajudat en alguna de les proves que organitzem estan convidats. Nosaltres mirarem de posar-nos en contacte amb tothom però si algú no se l’avisa, que no dubti de fer-nos-ho saber.

 

Aquest any farem alguna activitat per tal de col•laborar amb la Marató de TV3 com a club. Aquest any especialment, ja que aquest any tractarà el cáncer, malaltia per culpa de la qual varen morir dos socis nostres recentment.

Ofertes a Can Xumeia!

A Can Xumeia ofereixen a tots els socis un 15% de descompte durant tot l'any. També tenen oberta la llista de reserves de bicis per Nadal i Reis! Aneu a veure-les!!!Tenen bicis de muntanya, de carretera, gravel, elèctriques...

 

Mireu, en tenen una pels "peques" de color groc que sembla ben bé que sigui la bici oficial del club.

Assemblea general de socis i sòcies

L’Assemblea anual del Club ha de permetre fer un balanç de l’activitat portada a terme pel Club durant aquest temporada, les previsions que tenim pel proper any i la situació econòmica que tenim. Però allò que és important en una reunió d’aquest tipus és escoltar la veu dels socis i sòcies del Club i fer suggeriments i propostes que poden enriquir el funcionament de l’entitat i el desenvolupament de les nostres activitats. Animeu-vos a participar-hi.  

 

Dia: dissabte, 15 de desembre de 2018

Hora: 1a convocatòria a les 5h de la tarda - 2a convocatòria a les 5:15h de la tarda

Lloc: Escola La Draga de Banyoles

 

Tramitació de llicències

Aprofitarem la convocatòria a l’Assemblea anual per a sol·licitar la renovació de les llicències federatives de ciclisme per les diferents modalitats i per aquells que encara no en disposen de fer-ne la sol•licitud per primera vegada. Aquest any ho hem tornat a avançar per tal que tothom pugui disposar de la llicència 2019 com més aviat millor. Amb la gestió telemàtica de les sol·licituds s’ha agilitzat molt la tramitació. Només us demanem que per simplificar-ho, tots els que us vulgueu treure la llicència ho feu aquest dia, bé personalment, bé facilitant les dades a un company o bé fent arribar de forma prèvia les vostres dades i el pagament de la llicència a un membre de la Junta.

S’ha de recordar per a tots aquells que participin a les sortides de carretera i BTT, que és molt recomanable disposar de la llicència federativa. Encara que no participeu en marxes ciclistes o proves de carácter competitiu, on sí que cal disposar de la llicència, aquesta us dóna cobertura en cas d’accident i el que és més important, en la responsabilitat civil.

 

Dia: 15 de desembre de 2018

Hora: de 4h a 5h de la tarda, just abans de l’assemblea general de socis

Lloc: Escola La Draga de Banyoles

Important: Intenteu venir tots aquest dia per tal de facilitar la feina. Porteu la documentació necessària i l’imprès de sol·licitud a punt. El certificat mèdic només és obligatori per llicències de competició. Tot i això, és recomanable per als cicloturistes.

 

Documentació necessària  per tramitar la llicència

A la web de la Federació Catalana de Ciclisme teniu tota la informació necessària i els impresos que necessiteu.

En qualsevol cas, farà falta la següent documentació:

- Sol·licitud de llicència

- Certificat mèdic (només per competició, no per cicloturisme)

- Fotocòpia del DNI (només per noves sol·licituds)

- Compromís esportiu (només per Cadet, Junior, Sub.23 i Elit)

Loteria de la Grossa de Cap d'Any

Ja tenim disponible els números de la Grossa de Cap d’Any del Club Ciclista Banyoles. Aquest any els números de la sort són els 00.994 i 76.967. Ho podeu comprar a la Fruiteria El Petit Mercat o a Can Xumeia, a qualsevol membre de la Junta o bé enviant un correu a info@ccbanyoles.com. També els podeu adquirir el dia 16 de desembre al Dinar de Cloenda.

 

Afanyeu-vos i no us quedeu sense números!!!

 

Novembre

2a sortida de btt: Sant Patllari

Diumenge, 2 de desembre de 2018

 

Lloc de trobada: Pavelló de la Draga

Hora: 8:30h

Recorregut: Sant Patllari 26 km

Trofeu de la regularitat: 80 punts

 

- El Club no es fa responsable de possibles danys i perjudicis. Tothom hi participa sota la seva responsabilitat. És imprescindible que tingueu llicència federativa o TargetaBICI -

Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

El Club Ciclista Banyoles s'adhereix a aquesta iniciativa de l'Institut Català de les Dones. El dia escollit és el 25 de novembre:

 

La campanya de difusió del Manifest vol arribar al màxim d’entitats esportives de tot Catalunya perquè facin la lectura pública en activitats esportives d’àmbit escolar, federat o universitari, de competició o de lleure, durant la setmana del 12 al 30 de novembre d'enguany. La lectura haurà de fer-se abans d’iniciar la classe, l’activitat, la competició o l'entrenament.  

Podeu difondre la vostra adhesió del Manifest del món de l'esport contra la violència envers les dones amb la publicació de fotos i vídeos a les xarxes socials, i utilitzar les imatges de la campanya (que es poden personalitzar). També podeu difondre els vostres missatges d'adhesió amb les etiquetes #LliuresiSensePor, #esportcat i #25N i completar l’acció amb el repartiment de petits llaços liles a esportistes participants i persones assistents.

 

Descarrega't el manifest:

DiaIntern_ViolMasc_251118_Manifest_Espor
Documento Adobe Acrobat 290.4 KB

Botifarrada i 1a sortida de btt

Diumenge, 11 de novembre de 2018

 

Encetem la temporada de la bicicleta de muntanya amb una suau sortida i amb una botifarrada per a tots els socis i sòcies.

 

1a sortida de BTT


Lloc de trobada: Pavelló de la Draga

Hora: 8:00h

Recorregut: farem una suau sortida d'unes 2 hores per agafar gana per la botifarrada. 

Trofeu de la regularitat: 70 punts

 

Botifarrada

 

Lloc de trobada: Can Salvi a la Perpinyana, Camós. És un local darrera l'antic magatzem de les endívies, a prop de la vil·la romana de Vilauba

Hora: 10h aproximadament

Nota: tots els socis hi esteu convidats. Ens trobarem tant els que faran la sortida amb btt com els que puguin venir més tard.

Octubre

La Copa Catalana Internacional ja té data

Categoria UCI: Hors Class

Data: 23 i 24 de Febrer

Ubicació: Parc de la Draga (Banyoles)

Circuit: 7 Km amb un recorregut variat i amb constants desnivells

Organitza: Club Ciclista Banyoles

Situació: Banyoles, capital del Pla de l'Estany, Girona. Població amb un marcat accent esportiu i amb uns 17.000 habitants, situada a 100km de Barcelona i a 49km de La Jonquera. La zona disposa d'un gran número de serveis entre els que destaquen el Centre BTT/FCC Pla de l'Estany-Banyoles que ens ofereix circuits per a tots els nivells i amb més de 250 km senyalitzats.

El Club Ciclista Banyoles ha dissenyat un circuit similar al de passades edicions: amb sortida del Parc de la Draga i que transcorre pel Puig de Sant Martirià. Els ciclistes hauran de fer front a un recorregut d'uns 7 km amb constants canvis de ritme i curts però importants desnivells per la zona del cementiri i el Mirador de l’Estany de Banyoles. I és que aquest circuit està dissenyat de manera que els espectadors puguin gaudir en tot moment de la prova, ja que hi ha indrets on pots arribar a veure els corredors unes tres vegades per volta.

Font: Ocisport

Properes activitats

Estem preparant les activitats de final d'any i les de la temporada 2019. Ben aviat les posarem a la web.

De moment us deixem les dates següents:

- Botifarrada i 1a sortida de btt: 11 de novembre de 2018

- Tramitació de llicències: 15 de desembre de 2018

- Assemblea de socis/sòcies: 15 de desembre de 2018

- Dinar de cloenda: 16 de desembre de 2018

 

El mes de novembre farem la botifarrada i la primera sortida de btt.

Marató de TV3

Aquest any la Marató de TV3 destinarà tots els diners recollits a la investigació sobre el càncer.

 

El Club Ciclista Banyoles destinarà els diners recollits al dinar de cloenda a la fundació de la Televisió Pública de Catalunya.

 

Us hi esperem!

Convocatòria d'eleccions 2019

  Mandat 2020/2023

Més info: - clica aquí -

Properes activitats

17/11/19

Botifarrada

1a sortida de btt

 

24/11/19

2a sortida de btt

Sant Patllari

 

01/12/19

Dinar de cloenda

Rest. La Carpa

Banyoles

 

08/12/19

3a sortida de btt

La Mota

 

21/12/19

Assemblea general

Tramitació de llicències

 

22/12/19

4a Sortida btt i ctra.

Canet d'Adri

 

12/01/20

5a sortida de btt

Collet de Cal Negre

 

15/01/20

Constitució nova junta

 

02/02/20

6a sortida de btt

Cova Ventatjol

 

16/02/20

7a sortida de btt

Guixeres - La Miana

 

23/02/20

Copa Catalana de Btt

Banyoles

Classificació sortides de carretera 2019:

Classificació Final Sortides- 2019.xlsx
Tabla de Microsoft Excel 31.0 KB

Calendari

Calendari 2018-2019.docx
Documento Microsoft Word 16.2 KB

Descomptes pels socis i sòcies

La roba del club

La trobareu a:

 

Can Xumeia

Av. Països Catalans, 93-95 Banyoles

Telf. 972 57 02 61

- Més info -

Llicències

Recolliu-les a can Xumeia

Col·laboradors

Un ciclista australià

Un ciclista australià.docx
Documento Microsoft Word 13.7 KB

Nova llei de trànsit

Nueva ley de tráfico.docx
Documento Microsoft Word 29.0 KB

Seguretat vial

bicicleta-y-seguridad-vial.pdf
Documento Adobe Acrobat 2.1 MB