REGLAMENT

 

El Reglament de la Marxa Cicloturista Les Goges s'adopta amb caràcter general sense perjudici del que pugui contenir de forma específica, respecte a les condicions de circulació i d'altres mesures de control i vigilància de la marxa ciclista, l'autorització administrativa emesa pel Servei Català de Trànsit, i de les indicacions i recomanacions que la Policia de la Generalitat Mossos d'Esquadra consideri adients el dia de la seva celebració.


Descarga
Reglament i Declaració del Cicloturista de la VII Marxa Cicloturista Les Goges. Banyoles. 6 d'abril de 2014
REGLAMENT MARXA LES GOGES 2014.pdf
Documento Adobe Acrobat 193.1 KB

Descarga
Reglamento y Declaración del Cicloturista en castellano
REGLAMENTO DE LA VII MARCHA CICLOTURISTA
Documento Adobe Acrobat 131.6 KB

 

A DESTACAR

 

La Marxa Cicloturística de Les Goges és una prova esportiva de bicicleta de carretera que NO TÉ UN CARÀCTER COMPETITIU.

 

El trànsit estarà obert, fet que obliga als participants en tot moment a respectar les normes de Seguretat Vial i de Circulació, adoptant les mesures de prevenció que en cada tram del recorregut resultin necessàries. L'incompliment d'aquestes normes per part del participant pot suposar la seva exclusió de la Marxa.

 

Durant tot el recorregut s'ha de tenir cura de l'entorn no embrutant ni llençant deixalles fora dels llocs habilitats a tal efecte.

 

L'edat mínima per participar al recorregut llarg és de 18 anys, mentre que pel recorregut curt és de 15 anys.

 

És obligatori l'ús del casc.

 

Per participar a la Marxa és obligatori disposar de la llicència federativa de ciclisme o subscriure una llicència - assegurança de dia, vàlida exclusivament pel dia de la prova.

 

La participació a la prova comporta per part del participant la seva acceptació de tots els punts del Reglament i de la Declaració del Cicloturista participant a la VII Marxa Cicloturista de Les Goges.

 

La sortida de la marxa serà de forma conjunta per a tots els participants a les 8:00 hores davant del Pavelló de la Draga.

 

Hi ha haurà un únic control de participació i de temps de la totalitat de la ruta a la zona d'arribada del Passeig de la Puda de Banyoles.