DADES D'INTERÈS

 

 • La sortida de la VII Marxa Cicloturista de Les Goges es farà el diumenge 6 d’abril de 2014, a les 8 h davant el Pavelló Poliesportiu de la Draga de Banyoles.
 • L’arribada d’aquest any, per motiu de les obres de la carretera de circumval·lació de l’Estany, és farà al front sud de l’Estany, al Passeig Magdalena Aulina de Banyoles.
 • La Marxa és una prova esportiva de bicicleta de tipus cicloturista, que té un caràcter no competitiu. El trànsit estarà obert, i per tant els participants han de respectar estrictament les normes de seguretat vial i de circulació vigents. Es disposarà d’un servei de vigilància per part dels Mossos per tal de vetllar per la seguretat de la prova i de voluntaris degudament identificats, situats en diferents punts del recorregut.
 • És obligatori l’ús del casc protector per part de tots els participants.
 • Tot participant accepta el Reglament i la Declaració del Cicloturista de la VII Marxa Cicloturista de Les Goges.
 • La Marxa de Les Goges ofereix un servei de cronometratge, avituallament, dinar, dutxes, fotografia i diploma de participació per a tots els participants. Tots els inscrits tenen també dret a rebre la bossa d’obsequis i a participar en el sorteig final de la Marxa.
 • Els dos recorreguts previstos, llarg i curt, tenen la sortida i arribada a Banyoles. El recorregut llarg, de 140 km i 2.600 de desnivell acumulat, és puntuable pel VII Circuit Ciclo Pirineus del Calendari de Cicloturisme de la FCC. Mentre que el recorregut curt té 93 km i 1.500 m de desnivell acumulat.
 • S'oferirà a tots els participants un servei de cronometratge, amb el temps total invertit en fer la marxa, diferenciant el recorregut curt i el llarg. Es disposarà així mateix de l’opció de descarregar-se el diploma de participació amb indicació del temps efectuat.
 • El xip s’incorpora al mateix dorsal, que haurà de penjar-se a la bicicleta, pel davant del manillar. El ciclista que no porti penjat el dorsal de forma visible no podrà fer ús dels avituallaments ni del servei d’assistència tècnica. Així mateix, no podrà disposar de les dades del cronometratge. Queda totalment prohibit qualsevol intercanvi del xip i dorsal entre els participants.
 • Al recorregut es situarà un únic punt de control de pas a Castellfollit de la Roca (desviament del recorregut llarg i curt) amb un horari màxim de tancament de pas a les 11:00 h. L’hora de tancament de l’arribada serà a les 16:00 h. Si algun participant sobrepassa el temps de pas horari i vol continuar per l’itinerari de la Marxa, ho farà sota la seva completa responsabilitat i risc, sense dret a rebre ni a reclamar els serveis oferts per la Marxa.
 • La recollida de la documentació i de la bossa d’obsequis per cadascun dels participants, amb el dorsal i xip de cronometratge, es podrà efectuar de forma anticipada el dissabte 5 d’abril de 17 a 20 h o bé el mateix diumenge de la marxa a partir de les 6:30 h fins mitja hora abans de la sortida.
 • Per recollir la documentació serà obligatori la presentació d’un document identificatiu i la llicència federativa en curs en cas de tenir-la. Qui no porti la llicència federativa, haurà de subscriure obligatòriament una llicència – assegurança de dia amb un cost de 10 euros.
 • Hi haurà avituallaments durant el recorregut a Tortellà, Colldecarrera, Coll de Sant Pau, Coll de Canes i Santa Pau, així com a la sortida i arribada de la prova.
 • Al final de la marxa, s’oferirà un dinar i es farà un sorteig de diferents obsequis entre tots els participants.
 • Durant tot el recorregut sigueu respectuosos amb el medi, no llençant cap tipus d’embolcall o restes dels avituallaments que feu.

 

Prepareu-vos per gaudir de la marxa cicloturista de Les Goges 

 

DADES D'INTERÈS DE LA VII MARXA CICLOTURISTA DE LES GOGES
Les Goges 2014 DADES INTERÈS.pdf
Documento Adobe Acrobat 191.5 KB

Loteria

Properes activitats

 

26/11/17

2a sortida de BTT

Sant Patllari

  

03/12/17

Dinar de cloenda

 

16/12/17

Assemblea general

Tramitació de llicències

 

17/12/17

Sortides de Nadal:

- 3a sortida de BTT

- Sortida de carretera

Esmorzar a Canet

 

17/12/17

4a sortida de BTT

 

07/01/18

Serra de Camós

5a sortida de BTT

 

28/01/18

6a sortida de BTT

Sant Ferriol

 

11/02/18

7a sortida de BTT

Rocacorba/Mieres

 

24-25/02/18

Copa Catalana de BTT

Banyoles

 

10/03/18

8a sortida de BTT

Bassegoda

La roba del club

a can Xumeia

Calendari 17/18

Calendari 2017-2018.docx
Documento Microsoft Word 15.6 KB

Nova llei de trànsit

Nueva ley de tráfico.docx
Documento Microsoft Word 29.0 KB
També al facebook!
També al facebook!

Col·laboradors

Un ciclista australià

Un ciclista australià.docx
Documento Microsoft Word 13.7 KB

Sortida a l'estranger

Clica aquí per més informació 

 

Descarrega't l'imprès:

Imprès SORTIDA ESTRANGER.xls
Tabla de Microsoft Excel 92.5 KB

Seguretat vial

bicicleta-y-seguridad-vial.pdf
Documento Adobe Acrobat 2.1 MB