INSCRIPCIONS


 

FES LA TEVA INSCRIPCIÓ A LA MARXA CICLOTURISTA DE LES GOGES


  • El termini d'inscripció finalitza el 15 d'abril de 2016 a les 00:00 hores.
  • No s'acceptaran inscripcions després del tancament del termini.
  • Per garantir la qualitat de la Marxa, el límit de participants s'estableix en 500 participants entre els dos recorreguts llarg i curt.
  • El cost de la inscripció és de 25 euros,  llevat dels que no disposin de llicència federativa que resulta obligat de subscriure una llicència-assegurança de dia amb un cost de 10 euros. A partir de l'1 d'abril el preu serà de 30 euros.

 

No deixis la teva inscripció per darrera hora !!!!!. Afanyat a retenir una de les places reservades en exclusiva pels 500 participants que podran gaudir de la llegenda de "Les Goges".

 

EDICIÓ 2016

 

Aquest any el Xip de participació i cronometratge vindrà integrat amb el mateix dorsal, que es lliurarà a tots els participants. Aquest sistema no comporta cap cost addicional pel participant.

 

El Club Ciclista Banyoles en col.laboració amb l'empresa TempsXCurses ha volgut implantar aquest any un sistema innovador de cronometratge, que simplifica la logística del sistema de cronometratge i suposa un estalvi econòmic pel participant.

 


 

Per complimentar les inscripcions cal complimentar les dades del FORMULARI D'INSCRIPCIONS i efectuar el pagament de la mateixa mitjançant tarja bancària. Hi ha uns camps obligatoris per complimentar que s'han de respondre per continuar amb el procés d'inscripció.

 

El formulari inclou unes dades personals, federatives i el recorregut escollit de la Marxa.

 

Per participar a la Marxa és obligatori estar federat amb validesa l'any 2016 i expedida per qualsevol federació de ciclisme afiliada a la UCI. No seran vàlides llicències de modalitats esportives que no siguin de ciclisme (triatló, muntanya, ...). En cas de no tenir llicència s'haurà de subscriure obligatòriament una llicència - assegurança de dia, amb un cost de 10 euros.

 

Per concloure el formulari, abans de procedir al pagament, s'ha de llegir i acceptar de forma obligada el Reglament i la Declaració del Cicloturista participant a la VIII Marxa Cicloturista de Les Goges.


La sortida serà a les 8h del matí al pavelló de la Draga de Banyoles.